Vesti > Svet

Onesvestio se, pa KAMIONOM RUŠIO sve pred sobom: DRAMATIČAN snimak ledi krv u žilama

Grdosija je u jednom trenutku prešla na trotoar i obarala bandere, saobraćajne znakove, rastinje kraj puta...

Izvor: K1info

09/03/2023 > 22:52

podeli vest:

Onesvestio se, pa KAMIONOM RUŠIO sve pred sobom: DRAMATIČAN snimak ledi krv u žilama
Foto: Printscreen/Twitter/@OstojiP


Snimak "odbeglog" kamiona na ulicama Maningama, predgrađa Adelajda, nateraćete vas da u čudu zurite u grdosiju koja juri i nadate se da nikoga neće da udari, jer pri toj brzini i sa tom tonažom - ova drumska krstarica je ubitačna.

Snimak je napravio drugi vozač, Pol Brakli, koji je bio ispred kamiona i čija je kamera iz automobila sve zabeležila. Na snimku se vidi kako kamion leluja, prelazi na trotoar, pa nazad, rušeći pri tom bandere, saobraćajne znakove, autobusku stanicu, drveće i drugo rastinje kraj puta...

- Video sam kamion kako je bez kontrole i juri ka meni, morao sam da dodam gas da bih pobegao. A onda je počeo da udara u sve na šta je naišao pored puta - ispričao je Brakli.

Kamion se, na kraju, zaustavio u živoj ogradi, samo nekoliko metara od jedne kuće. Ispostavilo se, na sreću, da niko nije poginuo tokom ove nesreće, a da je povređen samo vozač kamiona, koji se onesvestio i zbog toga izgubio kontrolu.

Australijske vlasti nisu saopštile njegovo ime, samo je navedeno da je reč o 31-godišnjem muškarcu iz Novog Južnog Velsa.

- Zaustavio sam vozilo i otrčao da pomognem vozaču. Mladić je pao na sedište i imao je krv na licu, ali je izgledao dobro osim toga - rekao je Barkli.

Vozač kamiona potom mu je objasnio da se onesvestio tokom voženje, da bi po dolasku hitne pomoći bio prevezen u bolnicu.

 

Ostavite komentar