Vesti > Svet

Oglasila se POLICIJA: Ovo su NOVI DETALJI u slučaju NESTALE BEOGRAĐANKE Ane Volš

Ona je nestala je pošto napustila svoj dom kako bi uhvatila let 31. decembra na koji se nije ukrcala

Izvor: K1info/blic.rs

08/01/2023 > 09:35

podeli vest:

Oglasila se POLICIJA: Ovo su NOVI DETALJI u slučaju NESTALE BEOGRAĐANKE Ane Volš
Foto: Instagram Printscreen


Policija u Kohasetu saopštila je sinoć da je završila pretragu terena u potrazi za nestalom Anom Volš (39).

- Terenska potraga za Anom Volš i dokazima koji su vezani za njen nestanak je zatvorena. Pripadnici jedinice za specijalne i hitne slučajeve, kao i specijalizovana jedinica obučena za potragu i spasavanje, tri tima sa obučenim psima tragačima (K9), pretražilo je šumovite oblasti u blizini kuće nestale Ane Volš. Ronioci su takođe su pretražili mali potok i bazen kod njene kuće, ali dva dana zaredom nisu pronašli nijedan trag. Ukoliko policija ne pronađe nove tragove ili ne sazna nove informacije, ovakva potraga se neće nastaviti - navodi se u saopštenju i dodaje da će policijski detektivi nastaviti da istražuju ovaj slučaj, kako bi eventualno došli do novih informacija.

Da podsetino, Ana Volš je majka troje dece iz Masačusetsa, koja je navodno odrasla u Beogradu, nestala je pošto napustila svoj dom kako bi uhvatila let 31. decembra.

Kako su preneli mediji, nestala žena je naručila zajedničku vožnju za međunarodni aerodrom Logan u Bostonu za 4 sata ujutru kako bi otputovala za Vašington na posao u firmi za nekretnine.

Međutim, Ana, koja ima tri sina od 2 do 6 godina, nikada se nije ukrcala u avion i otada nije viđena.

 

 

Ostavite komentar