Vesti > Svet

Kakva BOŽIĆNA čestitka: TRAMP izvređao FBI, demokrate i MINISTARSTVO NEPRAVDE

U objavi se pominje i "mentalno hendikepirani demokrata", a američki mediji veruju da se to odnosi na predsednika SAD Džoa Bajdena

Izvor: K1info/Tanjug

25/12/2022 > 21:48

podeli vest:

Kakva BOŽIĆNA čestitka: TRAMP izvređao FBI, demokrate i MINISTARSTVO NEPRAVDE
Foto: Tanjug/AP Photo/Andrew Harnik


Bivši američki predsednik Donald Tramp objavio je danas "božićnu čestitku", u kojoj je demokrate nazvao levičarskim marksističkim radikalima koji pokušavaju da unište zemlju.

Tramp je optužio i Federalni istražni biro (FBI) da vodi i plaća društvene mreže i pojedine medije u borbi protiv njega.

- Srećan Božić svima, uključujući radikalne levičarske marksiste koji pokušavaju da unište našu zemlju, zatim Federalnom istražnom biru, koji vodi i plaća društvene mreže i "osakaćene" elektronske medije kako bi promovisao mentalno hendikepiranog demokratu protiv briljantnog vizionara Donalda Trampa, voljenog u SAD - naveo je Tramp na svojoj društvenoj mreži Truth Social.

Američki mediji su se uglavnom složili da se pod onim nesrećnim henidkepiranim čovekom misli na aktuelnog predsednika Džoa Bajdena.

Bivši predsednik SAD je "čestitao" i američkom Ministarstvu pravde, kojem je promenio ime.

- Naravno, srećan praznik i ministarstvu nepravde, koje je angažovalo specijalnog "tužioca" da, zajedno sa njegovom ženom i porodicom mrzi Trampa više nego bilo koju osobu na zemlji. Šaljem ljubav svima - dodao je Tramp.

 

Ostavite komentar