Vesti > Srbija

LOVCI tvrdili da su UBILI CRNOG PANTERA, a onda je FOTOGRAFIJA sve otkrila

Prema poslednjim informacijama, zver je u našu zemlju došla iz Mađarske

Izvor: K1info/mondo.rs

12/11/2022 > 17:25

podeli vest:

LOVCI tvrdili da su UBILI CRNOG PANTERA, a onda je FOTOGRAFIJA sve otkrila
Foto: Pixabay.com


Fotografija koju su tokom popodneva beogradski mediji objavili, a na kojoj se vidi nepomični crni panter pored kojeg poziraju dva lovca, zapravo nije prava, već je reč o fotomontaži.

- Nisu ga još uhvatili, neko je pustio fotomontažu. Lovci su još ovde, traže ga - rekao je navodno jedan čitalac za beogradske medije.

Za sada informacija o crnom panteru još uvek nema, a Opština Apatin, je prethodno upozorila građane da je zver viđena u neposrednoj blizini Banje Junaković i apelovala na građane da se ne približavaju tom kraju.

- Obaveštavaju se građani da je crni panter, koji je nedavno viđen u atarima sela Sonte, danas uočen u neposrednoj blizini Banje Junaković. Mole se građani da ne idu do daljnjeg u tom i u pravcu Prigrevačke šume jer se radi o veoma opasnoj i nepredvidivoj divljoj životinji. U hvatanju i lociranju crnog pantera, trenutno su uključene sve nadležne službe, kao i stručna služba iz Zoološkog vrta Palić - navodi se u saopštenju Opštine Apatin.

Zver je navodno viđena i u selima Sonta i Kupusina.

Crni panter je najverovatnije došao iz Mađarske, a tamošnji mediji krajem prošle godine pisali su o tome da je u mestu Kiškunhalaš na jugu zemlje viđena ista takva životinja.

 

 

 

Ostavite komentar