Vesti > Srbija

Gde je i šta radi nekadašnji MINISTAR POLICIJE?

Dušan Mihajlović je bio ministar vladi Zorana Đinđića i Zorana Živkovića, i potpredsednik Vlade Republike Srbije od 2001. do 2004.

Izvor: K1info/N1

31/10/2022 > 20:35

podeli vest:

Gde je i šta radi nekadašnji MINISTAR POLICIJE?
Foto: YouTube screenshot


Dušan Mihajlović, nekada ministar policije, odelo i cipele zamenio je vunenim čarapama i gumenim opancima kojima hoda po planini Povlen, gde bere divlje vrganje i jagode, fotografiše poljsko cveće i sveža planinska jutra.

Fotografije nekadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Dušana Mihajlovića, koje je objavio na Fejsbuku svrstale bi se u kategoriju "nećete verovati kako danas izgleda" ili "neprepoznatljiv".

 

Mihajlović, inače pravnik po struci, svoje penzionerske dane već godinama provodi u prirodi na planini Povlen, a sa svojim prijateljima na društvenim mrežama deli crtice iz svog "novog" života.

Član je Udruženja "Beli Povlen", a letos je prisustvovao svečanosti na Kneževom polju gde je otkriven spomenik piscu Radovanu Belom Markoviću, dok je novinaru i publicisti Milošu Jevtiću uručena novoustanovljena nagrada "Beli".

 

Dušan Mihajlović je bio ministar policije u vladi Zorana Đinđića i Zorana Živkovića, i potpredsednik Vlade Republike Srbije od 2001. do 2004. godine.

Rođen je 1948. godine u Valjevu. Završio je prava u Beogradu, politikom se bavio od početka devedesetih. Daleke 2004. se povukao sa mesta predsednika svoje stranke Nova demokratija koja je, u međuvremenu, promenila ime u Liberali Srbije, a zvanično prestala da postoji u januaru 2010. godine. 

 

 

 

Ostavite komentar