Vesti > Srbija

Tek kad PROBLEM OSETE nadležni reaguju: Reditelj prosuo KOFU PUNU IZMETA na vrata DIREKTORA

Jedini način da iznesete problem jeste da mu problem servirate direktno na vrata, rekao je Šijan

Izvor: K1info/blic.rs

16/10/2022 > 16:33

podeli vest:

Tek kad PROBLEM OSETE nadležni reaguju: Reditelj prosuo KOFU PUNU IZMETA na vrata DIREKTORA
Foto: Printscreen/Tviter


Reditelj Nikola Šijan kantom punom izmeta polio je vrata direktora jedne instucije, evidentno besan jer je reakcija nadležnih nakon poplave kanalizacije u njegovom restoranu izostala.

Ovaj video snimak brzo je isplivao u javnost i izazvao veliku reakciju naroda, mahom pozitivnu.

Ovaj svoj čin reditelj je objasnio na svom Fejsbuk profilu.

- Kako ste vi počeli ponedeljak? Rekli mi da treba da se pomažemo... Podmažemo. Kada neko ne zna da radi svoj posao, kada nije stručan, kada vi plivate u g***ima zbog tako nekoga, kad takva osoba neće da se povuče. Jedini način da iznesete problem jeste da mu problem servirate direktno na vrata. Naravno kofa g***na dobro dođe. P.S. Ovako i u Francuskoj poljoprivrednici saspu zgradu Vlade g***ima, da ne bude da sam varvarin, vandal - napisao je Nikola Šijan na svom Fejsbuk profilu uz fotografije vrata na koja je sasuo kofu izmeta.

 

 

Inače, Nikola Šijan, preselio se iz Beograda u selo Kozelj sa suprugom i četvoro dece, gde se sada bavi poljoprivredom i drži restoran. O svom životu on je govorio za domaće medije.

- Ideja da zakoračimo u selo nije nova, u nekoliko navrata smo pokušavali da napravimo neku našu oazu gde bismo pobegli od sveg onog lošeg što nosi grad. Imati četvoro dece je velika odgovornost, samo pokušajte da nahranite 6 usta svaki dan i videćete kako to izgleda. A onda pomislite kakav je kvalitet te hrane koja dolazi do vaše dece, a koju im vi kao roditelji servirate. Misli “šta ću, tako svi pa i mi” nam nikad nisu bile bliske, valjda to ima veze za genetskim inatom i ličkom tvrdoglavošću, te smo rešili da nešto promenimo - rekao je on u intervjuu za "Novosadskenovine".

 

 

 

Ostavite komentar