Vesti > Srbija

SREĆNE VESTI! Oglasila se MAJKA dečaka koji su PRODAVALI KROFNE u Beogradu za njeno LEČENJE: "NOVAC JE SAKUPLJEN!"

PRODAVALI KROFNE u Beogradu za NJENO LEČENJE

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

15/06/2024 > 11:01

podeli vest:

SREĆNE VESTI! Oglasila se MAJKA dečaka koji su PRODAVALI KROFNE u Beogradu za njeno LEČENJE: "NOVAC JE SAKUPLJEN!"
Foto: budihuman.rs


Branka Dejanović Bošković, majka je dvojice dečaka koji su zajedno sa prijateljima u Beogradu prodavali slatkiše i krofne na tezgici sa jednom namerom - da sakupe novac za njeno lečenje. Branka je jutros objavila srećne vesti - novac za lečenje je sakupljen!

Novac koji je bio potreban za Brankino lečenje u Nemačkoj je sakupljen što je ona i objavila jutros na društvenim mrežama.

- Dragi prijatelji. Želim svima da se zahvalim na nesebičnoj podršci! Novac je sakupljen, idemo u Nemačku! Hvala od srca - napisala je Branka u objavi na Fejsbuku.

2022. godine nakon specijalističkog pregleda uočena je promena u omotaču išijadikusa za koju je procenjeno da je benigna. Nakon učinjene biopsije potvrđeno je prisustvo malignog sarkoma mekih tkiva (C49.2 Neoplasma malignum textus connexivi et mollis extremitatis inferiors,regionem coxae includens).

Iste godine učinjeno je operativno lečenje ali tumor nije mogao biti u potpunosti otklonjen nakon čega je započeto lečenje hemoterapijama i zračenje x nožem.

2023. godine došlo je do recidiva bolesti nakon čega je učinjena još jedna operacija prilikom koje nije postojala mogućnost uklanjanja celog tumora.

U decembru iste godine uočene su metastatske promene na plućima koje su zračene x nožem a uočene su promene i u karlici. Analize biopsije poslate su na kliniku u inostranstvu gde je planiran nastavak lečenja imunoterapijama u obliku peptidne vakcine.

S obzirom da lečenje iziskuje velike troškove Branki je potrebna pomoć svih humanih ljudi u vidu donacija kako bi što pre obezbedila sredstva za nastavak lečenja. Sredstva su joj potrebna za imunoterapije i izradu personalizovane vakcine, specijalističke preglede, kao i za putne troškove u toku lečenja, piše na sajtu budihuman.

Ostavite komentar