Vesti > Srbija

POLICIJA ima novi trag? Dve MARICE ISPRED DVORIŠTA GDE JE NESTALA MALA DANKA, evo šta se danas proverava

Građani dolaze i otvaraju kuće i vikendice, kako bi policija pregledala podrume i tavane

Izvor: K1info/republika.rs

Autor: Mina Duduković

03/04/2024 > 10:33

podeli vest:

POLICIJA ima novi trag? Dve MARICE ISPRED DVORIŠTA GDE JE NESTALA MALA DANKA, evo šta se danas proverava
Foto: Tanjug/MUP RS


Danka Ilić (2), nestala je prošlog utorka, a cela Srbija očekuje novosti u vezi ovog slučaja.

Dete je nestalo u naselju Banjsko polje kod Bora, u vikendici koju je sa majkom i bratom došla da poseti. Istraga se u ovom trenutku odvija u dva pravca: jedan pravac obuhvata intenzivnu pretragu terena u naselju gde je devojčica poslednji put viđena, dok se drugi pravac odnosi se na snimak devojčice u Beču, za koju se sumnja da bi mogla biti nestala Danka, a koji je nastao tokom vikenda.

U okviru potrage, vatrogasci su pretresli deponiju i kanale na Starom banjskom putu, koristeći sve resurse kako bi pronašli tragove koji bi mogli ukazati na to gde se dete nalazi.

Kako javljaju novinari sa lica mesta, danas su ispred dvorišta odakle je dete nestalo dve marice, policijski automobil, a nezvanično saznajemo da će se danas potraga usmeriti na pretraživanje podruma u kući dede male Danke, ali i teren odakle je nestala.

Traži se bilo kakav trag.

Inače, građani, nakon ovih vesti, sami dolaze i otvaraju kuće i vikendice, kako bi policija pregledala podrume i tavane.

Podsećamo, dvogodišnja Danka je nestala 26. marta oko 13.45 časova. U trenutku nestanka nosila je ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep. Ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

Ostavite komentar