Vesti > Srbija

Majka NESTALE DANKE se PONOVO OGLASILA! Evo šta je rekla O NESTANKU ĆERKE!

U razgovoru sa Dankinom majkom, ona kaže da ona o drugoj opciji osim njenog željno iščekivanog dolaska i ne razmišlja

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Nemanja Negovanović

02/04/2024 > 22:50

podeli vest:

Majka NESTALE DANKE se PONOVO OGLASILA! Evo šta je rekla O NESTANKU ĆERKE!
Foto: Facebook/TikTok Printscreen/Ivana Ilić


Potraga za devojčicom Dankom Ilić koja je pre tačno osam danas nestala u Banjskom polju, nedaleko od Bora, traje, nažalost, i dalje.

 Ivana Ilić, majka nestale devojčice, prvi put od momenta Dankinog nestanka, oglasila se za Kurir, i u potresnoj ispovesti otvorila dušu kako proživljava dane bez zagrljaja svoje ćerke.

- Ne znam kako izdržavamo sve ovo, mučno mi je da pričam o tome, mučno mi je da mislim o tome, samo Boga molim da nam se ona vrati. Kad sve to prođe, rekla sam da ću se oglasiti javno na sve uvrede i objave, jer stvarno nema smisla ovo što pojedini rade. Ja trenutno niti želim, niti imam snage da sada razgovaram na tu temu, samo nam je jedna stvar bitna, a to je naša Danka – rekla je Ivana umornim glasom.

Foto: K1info/MUP RS/google maps

 

U razgovoru sa Dankinom majkom, ona kaže da ona o drugoj opciji osim njenog željno iščekivanog dolaska i ne razmišlja.

- Teško ovo može bilo ko da razume, samo želimo da se pojavi i što pre ovo završi, o drugim opcijama ne želim ni da mislim, niti imam snage – kaže majka nestale devojčice.

Ivana je na kraju zamolila sve za razumevanje u ovim teškim trenucima i naglasila da će u svakom slučaju na kraju stati na put, kako kaže, nebulozama i uvredama, koje se s vremena na vreme plasiraju javnosti.

Ostavite komentar