Vesti > Srbija

Inspektori UKP danas "ČEŠLJALI" MEŠTANE U POTRAZI ZA MALOM DANKOM: "Uzeli su nam BROJEVE TELEFONA..."

Ovo je još jedan deo istrage koja od velike važnosti za slučaj nestanka male Danke Ilić.

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Mina Duduković

02/04/2024 > 14:26

podeli vest:

Inspektori UKP danas "ČEŠLJALI" MEŠTANE U POTRAZI ZA MALOM DANKOM: "Uzeli su nam BROJEVE TELEFONA..."
Foto: K1info/MUP RS/google maps


Inspektori iz Uprave za kriminalističku policiju obavili su posao u Banjskom Polju za danas, nakon što su posle višesatnih obilazaka meštana i njihovih domaćinstava završili sve provere koje su bile prve na listi 8. dana potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić.

Oni su danas prvobitno obišli mesto gde je dvogodišnja Danka Ilić nestala, a potom su u grupama zajedno sa policijskim službenicima obilazili redom kuće u Banjskom Polju.

Kako su meštani rekli za Kurir, nije bilo nikakve potrage na njihovim imanjima, već samo rutinska pitanja, a ubrzo su i izlazili po završetku posla.

- Nisu sada ništa proveravali niti pregledali u našim kućama, mada za tim nema ni potrebe, pitali su nas ko gde živi u našem selu i uzeli brojeve telefona radi dalje istrage, pa nastavili dalje redom kod komšija - kažu meštani.

Isto su potvrdili i ostali stanovnici Banjskog Polja u čijim su dvorištima viđeni inspektori.

Kako su mediji pisali, ovo je samo deo istrage koja je od velike važnosti za slučaj nestanka male Danke Ilić.

- Ovo su rutinske kontrole koje su u sklopu same istrage. I ranije su se vršile pretrage u Banjskom Polju, međutim nastavljamo i dalje rad na terenu, jer kako je već rečeno, ništa se ne prepušta slučaju - rečeno je iz policije.

Ostavite komentar