Vesti > Srbija

MAJORKA POLICIJE o najnovijim detaljima potrage za NESTALOM DANKOM: "Sada su svi osumnjičeni"

Poligrafski nalaz ne može da se koristi kao dokaz u daljem postupku, ali može da usmeri istragu u određenom pravcu, rekla je Otović Pjanović

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

02/04/2024 > 09:49

podeli vest:

MAJORKA POLICIJE o najnovijim detaljima potrage za NESTALOM DANKOM: "Sada su svi osumnjičeni"
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović/Tiktok Printscreen/IvanaIlić


Potraga za dvogodišnjkom Dankom Ilić je neprestana i proveravaju se sve činjenice i sva lica koja mogu da se dovedu u vezu sa njenim nestankom, izjavila je danas major policije Bojana Otović Pjanović.

- Ne isključujemo nijednu mogućnost, istraga je i te kako dinamična, imamo veliki broj provera, postoji veliki broj materijala i najmanja indicija da neko lice može da se dovede u vezu se proverava… Eliminacija (osumnjičenih) će ići kada dobijemo nesumnjivu činjenicu da neko ne može da se dovede u vezu sa nestankom - rekla je Otović Pjanović za RTS.

Ona je navela da majka devojčice nije podvrgnuta poligrafskom testu jer ne može biti verodostojan zbog toga što je ona u drugom stanju.

Objasnila je da poligrafski nalaz ne može da se koristi kao dokaz u daljem postupku, ali može da usmeri istragu u određenom pravcu.

- To testiranje se ne koristi kao dokaz, samo istragu u nekom trenutku može da usmeri ka određenim okolnostima, kako bismo znali šta bismo još mogli da uradimo - rekla je Otović Pjanović.

Foto: K1info/Tanjug/Vladimir Sporčić/Facebook Printscreen

 

U Banjskom Polju kod Bora, gde je nestala dvogodišnja Danka Ilić, policija i dalje pretražuje teren, a ispred kuće gde je dete nestalo i danas su patrole policije, javlja dopisnik RTS-a.

U prethodnih sedam dana specijalistički timovi MUP-a pretražili su okolinu kuće, a pretražena je i divlja deponija na starom banjskom putu.

Dvogodišnja Danka nestala je 26. marta oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora. 

Ona je u trenutku nestanka na sebi imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.
 

Ostavite komentar