Vesti > Srbija

VUČIĆ će se u roku od 48 sati OBRATITI GRAĐANIMA! Predsednik će dati odgovore na OVA PITANJA

Vučić je rekao da je situacija u zemlji i stabilna i bezbedna, ali je veoma teška i da će o tome govoriti drugi put

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

28/03/2024 > 14:26

podeli vest:

VUČIĆ će se u roku od 48 sati OBRATITI GRAĐANIMA! Predsednik će dati odgovore na OVA PITANJA
Foto: TANJUG/ ALEKSANDAR ĆIRIĆ/ bg


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u roku od 48 sati obavestiti javnost o razgovorima koje je imao sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

Vučić je tokom obilaska radova na pruzi Niš - Dimitrovgrad, na pitanje novinara kako vidi izjavu Dodika da će nastaviti borbu za interese Republike  Srpske i srpski narod, bez obzira na lične posledice i o čemu su razgovarali, rekao:

- Dobićete odgovore sutra ili prekosutra oko svega toga - rekao je Vučić novinarima, koje je interesovalo i kako komentariše to što se svi pitaju - šta pripremaju Vučić i Dodik.

- Video sam svaku izjavu i u svakom trenutku, ne mogu da prokomentarišem. Ali prokomentarisaću u roku od 48 sati. Razgovarao sam sa Dodikom. Naravno da sam video i sve što  je uvek potrebno da se vidi, a tiče se regiona, uvek sam među prvima koji vide - rekao je predsednik Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se u roku od 48 sati obratiti građanima i odogovoriti na sva politička pitanja, jer vremena u političkom smislu za nas nisu jednostavna i biće još kompleksnija.

Vučić je tokom obilaska radova na pruzi Niš - Dimitrovgrad rekao da  takvi projekti menjaju Srbiju na bolje i da danas nije želeo da govori o drugim temama i da politička pitanja budu u prvom planu.

On je dodao da je o teškim vremenima koja su pred Srbijom nedavno razgovarao sa predstavnicima Kvinte i šefom delegacije EU Emanulom Žiofreom.

Vučić je rekao da je situacija u zemlji i stabilna i bezbedna, ali je veoma teška i da će o tome govoriti drugi put.
 

Ostavite komentar