Vesti > Srbija

Čudne KRAGUJEVAČKE tablice u Boru! Ovo je NAJSUMNJIVIJE na snimku, šta se DESILO SA DANKOM?

Jasmina je potom detaljno opisala sadržaj snimka koji je trenutno u posedu policije.

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Nemanja Nestorović

27/03/2024 > 21:26

podeli vest:

Čudne KRAGUJEVAČKE tablice u Boru! Ovo je NAJSUMNJIVIJE na snimku, šta se DESILO SA DANKOM?
Foto: Printscreen Facebook


Jasmina Stojadinović, žena iz Banjskog polja čija je kuća opremljena nadzornim kamerama koje su zabeležile ulicu u kojoj je nestala Danka Ilić (2), otkrila je za "Blic" sve detalje snimka koji kruži društvenim mrežama.

 - Po povratku s posla, policija me dočekala na vratima i zatražila snimke nadzornih kamera. Rado bih vam pokazala snimak, ali se materijal automatski briše nakon 24 sata - navodi naša sagovornica.

Jasmina je potom detaljno opisala sadržaj snimka koji je trenutno u posedu policije.

Foto: Mup Srbije/facebook printscreen

 

- U 13:10 sati, majka je prošla pored moje kuće u automobilu zajedno sa decom. Samo pet minuta kasnije, iz suprotnog pravca prošao je “punto” sa kragujevačkim tablicama. Par minuta nakon toga, prošao je i Dankin otac, a zatim i policija - priča uznemirena žena.

Ističe i da je čudno da se automobil sa kragujevačkim tablicama pojavi u njihovom kraju i to samo par minuta nakon majke.

 Kako je nestala Danka Ilić?

 Danas je objavljeno i saznanje da policija u istrazi proverava privatni život porodice. To je neophodno i zbog činjenice da su okolnosti nestanka Danke Ilić i dalje nejasni.

 Evo kako je Dankina majka Ivana Dragomirović opisala trenutak nestanka:

 - Živimo u Boru. Dovela sam ih (u Banjsko polje) da se malo istrče i prošetaju. Moji su poreklom odavde i kao dete sam tu često boravila. Dok sam se okrenula, nije je bilo. Ona još nema dve godine, u maju će ih napuniti. Ne govori još. Zvala sam je, dozivala, nije mi se odazvala. Tu u blizini ima jedna šumica. Molim Boga da je što pre nađemo!

 

Ostavite komentar