Vesti > Srbija

OBRT U POTRAZI ZA NESTALOM DANKOM! Otac nije išao NA POLIGRAF!

Kako javlja Tanjugov izveštač sa terena, policija je utvrdila da ona nije u tom rejonu

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

27/03/2024 > 18:54

podeli vest:

OBRT U POTRAZI ZA NESTALOM DANKOM! Otac nije išao NA POLIGRAF!
Foto: Printscreen Facebook


Nakon što je policija utvrdila da se nestala devojčica Danka Ilić ne nalazi na 10 kvadratnih kilometara koji su pretraživani tokom jučerašnjeg i današnjeg dana u mestu Banjsko Polje kod Bora, potraga za devojčicom će se nastaviti operativnim putem.

Kako javlja Tanjugov izveštač sa terena, policija je utvrdila da ona nije u tom rejonu i dalje se nastavlja sa operativnim radom, odnosno prelazi se na operativnu pretragu.

Foto: Mup Srbije/facebook printscreen

 

Kako saznaje Tanjug, otac do sada nije išao na poligraf, dok je od majke uzet mobilni telefon na veštačenje.

"Tako se radi kada su ovakvi slučajevi u pitanju, mora da se ispitaju svi njihovi kontakti, da li su možda u sve ovo umešane neke treće osobe, za koje roditelji nisu znali. Ili nisu bili svesni uopšte tuđih planova, tako da će istraga ići i dalje. Naravno, radiće se na tome dok se ne otkrije gde je nestala devojčica i uopšte da li je nestala, da li je oteta i šta se dogodilo sa njom", javlja Tanjugov izveštač sa terena.

Teren na kome se vršila potraga je obišao i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.

Tokom proteklih 27 sati, u potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak prijavljen u utorak, učestvovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova - Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru, kao i Gorska služba spasavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva.

 

Ostavite komentar