Vesti > Srbija

MAJKA otkrila šta je prethodilo NESTANKU MALE DANKE! Cela Srbija traži devojčicu (2) iz Banjskog polja, a ovo su DETALJI

Ko god ima neku informaciju može se javiti majci na broj 0652816041 ili da pozove policiju

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Kristina Jokić

26/03/2024 > 22:10

podeli vest:

MAJKA otkrila šta je prethodilo NESTANKU MALE DANKE! Cela Srbija traži devojčicu (2) iz Banjskog polja, a ovo su DETALJI
Foto: Društvene mreže


Potraga za dvogodišnjom Dankom iz Banjskog polja koja je nestala danas i dalje je u toku, a čitav Bor se uključio u potragu. 

- Video sam na lokalnim medijima vest da je dete nestalo i došao sam da pomognem. Tu je stanovništvo lokalno, policija, spasilačke ekipe i vatrogasci. Očekuju se lovci, psi tragači dronovi sa termovizijskim kamerama kako sam čuo - otkrio je meštanin koji se angažovao u špotarzi za Telegraf.

Foto: MUP RS

 

Podsećamo, devojčica Danka Dragomirović (2) nestala je danas na Banjskom polju u Boru.  Kako je rekla njena majka, devojčica je nestala u momentu kada je ona drugom detetu davala vodu.

- Okrenula sam se da dam vodu drugom detetu i kada sam pogledala ponovo, nje tu nije bilo - govori uplašena majka.

Kako kaže u trenutku kada je nestala Danka je imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu, vezanu kosu. Majka kaže da su se na licu mesta okupili mnogi sugrađani, kao i policajci i vatrogasci.

Ko god ima neku informaciju može se javiti majci na broj 0652816041.

Ostavite komentar