Vesti > Srbija

Većina hipermarketa i tržnih centara radiće uobičajeno tokom Dana državnosti

Zelene pijace radiće do 19 časova

Izvor: K1info

14/02/2024 > 18:23

podeli vest:

Većina hipermarketa i tržnih centara radiće uobičajeno tokom Dana državnosti
Foto: Shutterstock


Većina velikih lanaca hipermarketa i tržnih centara, kao i prodavnica prehrambenih proizvoda radiće po uobičajenom vremenu tokom "Dana državnosti - Sretenje".

Lanac supermarketa Lidl saopštio je da će njihovi prodajni centri na teritoriji Srbije za vreme obeležavanja državnog praznika Sretenja, 15. i 16. februara, raditi u redovnom radnom vremenu od 8 do 21 ili 22 časa u zavisnosti od radnog vremena prodavnice.

Radno vreme "Maxi", "Mega Maxi" i "Shop&Go" prodavnica će biti uobičajeno, prenose mediji.

Prodavnice će biti otvorene od 7.30 sati, a zatvaraće se najranije u 21 čas, osim onih koje do 22 sata ili 24 sata dnevno.

"Idea", "Roda" i "Mercator" prodavnice će se 15. i 16. februara otvarati u 7, odnosno 8 časova.

"Ideine" prodavnice vrata radnje zatvoriće kao i svakog drugog radnog dana, u 21, odnosno 22 sata.

"Metro" će tokom Dana državnosti raditi od 6 do 22 sata, dok će prodavnice u sastavu "Univerexporta" 15. i 16. februara biće otvorene uobičajeno - od 7 ujutru do 22 sata.

Apoteke koje posluju u sistemu "Apoteka Beograd", neće raditi tokom praznika, osim onih koje su dežurne.

Tokom predstojećeg praznika, 15. i 16. februara, beogradske zelene pijace radiće od 6 do 19 časova, saopštili su iz Javnog komunalnog preduzeća "Beogradske pijace".

Beogradski buvljak "Miljakovac" radiće od 8 do 20 časova, pijaca cveća "Krnjača" od 8 do 19 časova, pijaca "Palilula" od 7 do 21 čas.

Na pijaci "Dušanovac" prodaja robe iz vozila obavljaće se od 19 do 6 časova.

 

 

Ostavite komentar

Jasmina

Sramota! Ovo je vazan drzavni praznik i bez obzira na to sto su u pitanju firme iz Nemacke, Belgije, Hrvatske, Slovenije...njihove prodavnice se nalaze na teritoriji Republike Srbije i duzne su da postuju nase praznike. Mislim da je ovo i po zakonu kaznjivo! Bas da ih vidim da u svojim maticnim drzavama ne postuju drzavni praznik!

14.02.2024 22:26