Vesti > Srbija

STIGAO ODGOVOR NA SRAMAN ČIN U HRVATSKOJ: Palili su lutku sa LIKOM VUČIĆA jer im SMETA što je Srbija SVE JAČA

Vučević je naglasio da nas ovakav incident neće uplašiti niti uvrediti

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

14/02/2024 > 14:06

podeli vest:

STIGAO ODGOVOR NA SRAMAN ČIN U HRVATSKOJ: Palili su lutku sa LIKOM VUČIĆA jer im SMETA što je Srbija SVE JAČA
Foto: Printscreen/TikTok/dalmatinskiportal


Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je danas, povodom incidenta u Kaštel Starom gde su tokom karnevala spaljene lutke sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ruskog predsednika Vladimira Putina - da predsednik Vučić smeta, jer Srbija sa njim na čelu jača iz dana u dan.

On je rekao da je to novi izliv mržnje, sadizma i psihopatologije u našem susedstvu, a da je poznato da Vučić smeta jer je Srbija danas razvijena i uređena država koja čuva uspomenu na Srbe Krajišnike čije su domove na isti ovakav način spaljivali oni koji danas spaljuju lutku sa likom srpskog predsednika, navodi se u saopštenju SNS.

- Znamo da Aleksandar Vučić smeta jer želi mir, napredak i blagostanje regiona. Nećete nas uplašiti, nećete nas uvrediti, nećete nas odvratiti od borbe za još moćniju, lepšu i bolju Srbiju - rekao je Vučević.

Poslednjeg dana karnevala u Kaštel Starom zapaljene su lutke u liku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ruskog predsednika Vladimira Putina, kao i da su sada u Kaštelima tokom karnevala u više navrata spalljivane lutke lidera Samostalne demokratske srpske stranke Milorada Pupovca i hrvatskog premijera Andreja Plenkovića.

Ostavite komentar