Vesti > Srbija

NEZAPAMĆENI SKANDAL! Zamenica KURTIJEVOG gradonačelnika uhvaćena kako ŠMRČE KOKAIN u OPŠTINI! Iznenadićete se ko je ona

Zamenica predsednika opštine Leposavić kazala je medijima da je "sve netačno" i čak je optužila Srpsku listu

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

31/01/2024 > 11:10

podeli vest:

NEZAPAMĆENI SKANDAL! Zamenica KURTIJEVOG gradonačelnika uhvaćena kako ŠMRČE KOKAIN u OPŠTINI! Iznenadićete se ko je ona
Foto: Nacionale printscreen/Novosti printscreen


Prištinski mediji objavili su više video-snimaka na kojima se, kako su naveli, vidi zamenica predsednika opštine Leposavić Dragana Miletić kako ušmrkava narkotike u opštinskoj kancelariji i toaletu.

„Gazeta nacional“ u tekstu navodi da je pored Dragane Miletić još jedan opštinski službenik koji, takođe, konzumira kokain.

Na jednom snimku vidi se kako dve osobe ušmrkavaju belu praškastu materiju sa opštinskog stola u kancelariji, a na drugom kako to radi ženska osoba u opštinskom toaletu.

 

Inače, Dragana Miletić je jedna od malobrojnih Srba koji su pristali da budu marionete Aljbina Kurtija i da svojim učešćem u radu kosovskih opština pokušaju da daju legitimitet ilegalnim i nelegitimnim albanskim gradonačelnicima na severu. Ona je na to pristala zarad beneficija koje je dobila od Kurtija.

Zamenica predsednika opštine Leposavić kazala je medijima da je „sve netačno“ i čak je optužila Srpsku listu, iako je ova stranka odavno napustila kosovske institucije i ne učestvuje u radu opštine.

- Video je lažan, to nije istina. Sve to izmišljaju iz Srpske liste da bi ugrozili moje ime i položaj u opštini Leposavić, kao i radnike u opštini. Od početka mog angažmana u ovoj opštini vrte razne priče samo da me unište, a zapalili su mi i auto. Neverovatno je koliki pritisak vrše na mene i moje ime. Ali boriću se do kraja. Ne plaše me - rekla je ona.

Međutim, ubrzo je Osnovno tužilaštvo u Mitrovici započelo istragu protiv nje zbog krivičnog dela „neovlašćena kupovina, držanje, stavljanje u promet i promet opojnih droga, psihoaktivnih i sličnih supstanci“. Nakon toga reagovao je takozvani gradonačelnik Leposavića Ljuljzim Hetemi i razrešio je dužnosti.

Prošle godine objavljeni su snimci na kojima se vidi kako Boban Bogdanović zvani Pacov, saradnik i prijatelj Aljbina Kurtija, ušmrkava belu praškastu materiju. Inače, Bogdanović se hvalio svojim kontaktima sa Kurtijem i da su njihovi razgovori trajali i po dva sata, kao i da su bili u „prijatnom, prijateljskom i obostrano razumevajućem tonu“.

Ostavite komentar