Vesti > Srbija

Vetar pravi HAOS po Srbiji: Čupa DRVEĆE iz korena i odneo KROV u Malom Zvorniku

Ovako jaku oluju ne pamte ni najstariji meštani Zlodola kod Bajine Bašte

Izvor: K1info/RINA

03/11/2023 > 12:53

podeli vest:

Vetar pravi HAOS po Srbiji: Čupa DRVEĆE iz korena i odneo KROV u Malom Zvorniku
Foto: RINA


Nezapamćen vetar koji je pogodio Bajinu Baštu, u mestu Zlodol naočigled prolaznika isčupao je drvo koje je palo na kolovoz i i znatno usporilo saobraćaj.

- Ne samo da je jak vetar čupao drveće, već je poobarao pune kontejnere. Na licu mesta je stigla i policija koja reguliše saobraćaj. Na svu sreću to drvo nije nikoga povredilo - rekli su očevici za agenciju RINA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Ovako jako olujno nevreme ne pamte ni najstariji meštani Zlodola kod Bajine Bašte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Bilo je oluja mnogo, ali se niko ne seća da je čitavo drvo palo kao pokošeno na put. Samo pukom srećom izbegnuta je tragedija - rekli su meštani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Vetar je odneo krov sa zgrade u Malom Zvorniku.

Ništa bolje nije bilo ni u Beogradu. Drvo je usled jakih udara vetra palo i oštetilo parkiran automobil u ulici narodnih heroja na Novom Beogradu, pišu građani na društvenim mrežama i objavljuju fotografije i snimke.

I u Palmira Toljatija, ulici takođe na Novom Beogradu, vetar je iščupao stablo na parkingu, a grane su popadale na po automobilima.

Deo visokih grana ovde je pao i na ulicu. Građani javljaju i da su grane pale i na putu u Rakovici, li je jedan savesni građani zaustavio svoj automobili i sklonio ih sa puta.

Ostavite komentar