Vesti > Srbija

"SRBIJA VOZ" od sledećeg vikenda uvodi DUPLE VOZOVE na relaciji Prijepolje-Beograd

Karte su za kupovinu dostupne putem mobilne aplikacije ili veb-sajta Srbija Voza

Izvor: K1info

13/10/2023 > 11:30

podeli vest:

"SRBIJA VOZ" od sledećeg vikenda uvodi DUPLE VOZOVE na relaciji Prijepolje-Beograd
Foto: Srbija voz


Zbog velikog interesovanja putnika, kompanija "Srbija voz" od sledećeg vikenda uvodi pojačanje sastava voza broj 2104 na relaciji Prijepolje-Beograd. Tako će ovaj voz ubuduće nedeljom, počev od 22. oktobra, saobraćati u sastavu dve spojene garniture. 

Foto: Srbija voz

 

- S obzirom na to da se nedeljom na ovoj liniji uvek traži karta više, odlučili smo da od narednog vikenda uvedemo sinhrone, odnosno duple vozove, koji će saobraćati iz Prijepolja ka Beogradu. Ovaj voz iz stanice "Prijepolje teretna" polazi u 11.50 časova, a iz stanice "Užice" u 15.20 sati. Dolazak u stanicu "Beograd centar" po redu vožnje je u 19.04. Najvažniji prioritet kompanije je zadovoljstvo naših putnika, pa prateći njihove potrebe izlazimo u susret svim zahtevima koje smo u mogućnosti da ispunimo. Sigurni smo da će i dupli voz koji će nedeljom prevoziti putnike iz Prijepolja za Beograd biti ispunjen do poslednjeg mesta – kaže v.d. direktor "Srbija voza" Ivan Bulajić. 

Karte su za kupovinu dostupne putem mobilne aplikacije ili veb-sajta Srbija Voza, gde se mogu pravovremeno i pouzdano informisati i o redu vožnje, kao i na blagajnama i kartomatima. 

Ostavite komentar