Vesti > Srbija

AKO DANAS KREĆETE NA PUT, ovo morate da znate: EVO GDE SU SVE RADOVI i koje su izmene u saobraćaju

Pregled radova i izmena u saobraćaju saoptilo je jutros Javno preduzeće Putevi Srbije

Izvor: K1info/Tanjug

13/10/2023 > 08:53

podeli vest:

AKO DANAS KREĆETE NA PUT, ovo morate da znate: EVO GDE SU SVE RADOVI i koje su izmene u saobraćaju
Foto: TANJUG/ MGSI/ PREDRAG MITIĆ/ nr


Na auto-putu E-75, od petlje Surčin do petlje Ostružnica, i na mostu preko Save kod Ostružnice, u smeru ka Surčinu, do 19. oktobra traju radovi na popravci ulegnuća na kolovozu, zbog čega se za saobraćaj koristi preticajna traka, saopštilo je jutros Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na auto-putu E-70, od petlje Adaševci do graničnog prelaza Batrovci, do 15. oktobra se u toku svetlog dela dana, u srednjem pojasu, odvijaju se radovi na sanaciji rigola. Za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka u dužini do 600 metara, u smeru izvođenja radova. Saobraćaj će se odvijati voznom trakom.

Na auto-putu E-763, od petlje Ljig do petlje Preljina do 14. oktobra traju radovi na obeležavanju oznaka na putu, zbog čega se saobraćaj odvija preticajnom trakom.

Na ostalim putevima u Srbiji, radovi se odvijaju na deonici Srasla Bukva–Trbušani i Trbušani-Teočin, od 13.10. do 1.11.2023.g, od 7 do 17č, radovi na redovnom održavanju uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici Gostun-Brodarevo, kod mesta Žuti Kuk do 31. decembra će trajati radovi na sanaciji odrona nestabilne kosine, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Prolom Banja-Gornji Gajtan, saobraćaj će biti obustavljen do 23. oktobra, od 7 do 17 sati, zbog ugradnje asfaltnih slojeva.

Ostavite komentar