Vesti > Srbija

Kurtijevi ministri UDARILI NA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Тraže NEBULOZNU STVAR od njegovih sponzora

Posle niza uvreda od strane kosovskih medija, sinoć se na zvaničnom X nalogu oglasilo i Ministarstvo spoljnih poslova lažne države

Izvor: K1info/novosti.rs

29/09/2023 > 09:55

podeli vest:

Kurtijevi ministri UDARILI NA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Тraže NEBULOZNU STVAR od njegovih sponzora
Foto: Tanjug/AP/Instagram printsreen/djokernole


Novak Đoković "razapet" je  u kosovskim medijima zbog objave na Instagram profilu, na kojoj se vide građani ispred Hrama Svetog Save dok odaju počast ubijenim Srbima na Kosovu i Metohiji.

Fotografija na kojoj se vidi poruka "Svaka suza Boga moli, svakog Srbina duša boli" očigledno je opasno zasmetala bolesnim mozgovima, koji su sada otišli korak dalje.

Posle niza uvreda koje su stigle od Albanaca, ali i medija u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, sinoć se na zvaničnom X (Twitter) nalogu oglasilo i Ministarstvo spoljnih poslova lažne države Kosovo. Ni manje, ni više, oni su se direktno obratili proizvođaču sportske opreme Lacoste, koji je upravo i Noletov sponzor.

U poruci traže od čuvenog francuskog brenda da raskine ugovor i prekine svaku saradnju sa Noletom, zato što je on navodno "veličao terorizam i ubistvo kosovskog policajca Afrima Bunjakua".

"Lacoste, Afrim Bunjaku je bio muž, otac i predani sluga svojoj zemlji i njenim građanima. On je ubijen u gnusnom terorističkom napadu, koji su osudile Sjedinjene Američke Države i Evropska unija. Osoba koju sponzorišete, Đoković, upravo je proslavio te teroriste pred svojih 13,9 miliona pratilaca", navodi se u poruci Ministarstva spoljnih poslova lažne države Kosovo na X platformi.


I to nije sve. Šiptari u svom ludilu idu toliko daleko da od "Lakosta" zahtevaju da se zapita da li želi da "veliča terorizam".

 

"Ovaj teroristički napad predstavlja akt agresije na suverenitet, teritorijalni integritet i nacionalnu bezbednost Kosova. Nećemo tolerisati napade na Kosovo i pravo na postojanje. Sigurno ne želite da se vaš brend od milijardu dolara povezuje sa veličanjem terorizma?", zaključuje se u sramnoj objavi.

Ostavite komentar