Vesti > Srbija

Pogledajte snimke NASILNOG UPADA tzv. kosovske policije u KBC KOSOVSKA MITROVICA

Nezvanično, policijske operacije se izvode i u Zvečanu i Zubinom Potoku

Izvor: K1info/Tanjug

29/09/2023 > 08:34

podeli vest:

Pogledajte snimke NASILNOG UPADA tzv. kosovske policije u KBC KOSOVSKA MITROVICA
Foto: Tanjug screenshot


Jutros su u Kliničko-bolnički centar u Severnoj Mitrovici nasilno upale specijalne jedinice takozvane Kosovske policije.

Kako je za Kosovo onlajn rekao direktor te ustanove dr Zlatan Elek. specijalci Kosovske policije u bolnici su vršili rpetres i zaplenili snimke sa sigurnosnih kamera,  što je izazvalo uznemirenost kod zaposlenih ali i kod pacijenata.

- Izvršili su pretres vešernice i određenih kancelarija na ulazu u bolnicu. Bez ikakvog znanja uprave bolnice i menadžmenta bolnce, dr Dragiša Milović i ja kao direktor, upostavili smo kontak sa njima, rekli su nam da imaju nalog od Suda za pretres. Još se nalaze u bolničkom krugu, veliko je uznemirenje kod pacijenata i zaposlenih - naveo je Elek.

Kako javlja reporter Kosovo onlajna oklopna vozila specijalnih jedinica Kosovske policije nalaze se i u blizini kafića Grej u Severnoj Mitrovici, koji se nalazi na 10 metara od predškolske ustanove "Danica Jaramaz". Roditelji dovode decu koja su prestravljena prizorom, a prisutan je i Euleks.

"U toku je policijska operacija u vezi sa poslednjih događaja u Banjskoj, za sad nema uhapšenih", rekao je vršilac dužnosti komandira Kosovske policije za region sever Veton Eljšani.

 

Ostavite komentar