Vesti > Srbija

Svaki dan za STEPEN VIŠE: Topao vazduh sa Mediterana donosi Srbiji PRAVO LETNJE VREME

Ovako će biti sve do srede, a u četvrtak promenljivo oblačno, ponegde moguća kiša ili kratkotrajni pljusak

Izvor: K1info/Tanjug

11/09/2023 > 07:02

podeli vest:

Svaki dan za STEPEN VIŠE: Topao vazduh sa Mediterana donosi Srbiji PRAVO LETNJE VREME
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović


U Srbiji se ujutro po kotlinama jugozapadne Srbije i na Pešterskoj visoravni očekuje kratkotrajna magla, dok će tokom dana  biti sunčano i toplo vreme, saopštio je RHMZ.

Duvaće slab i umeren vetar, istočnih pravaca. Najniža temperatura od 8 do 18 stepeni, a najviša od 29 do 32 stepena.

U Beogradu sunčano i toplo. Vetar slab do umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 14 do 18 stepeni, a najviša oko 32 stepena.

U utorak u Srbiji sunčano i toplije vreme. Vetar slab do umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 9 do 19, a najviša od 30 do 33 stepena. 

U sredu takođe sunčano i toplo vreme. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 10 do 20, a najviša od 30 do 34 stepena. Krajem dana i tokom noći povećanje oblačnosti, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom i to prvo na severu i zapadu zemlje. 

U četvrtak promenljivo oblačno i malo svežije, ponegde sa kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 12 do 20, a najviša od 28 do 32 stepena.

U Srbiji u petak promenljivo oblačno, na severu suvo, u ostalim predelima sa kratkotrajnom kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 10 do 17, a najviša od 24 do 28 stepeni. 

Ostavite komentar