Vesti > Srbija

TELEKOM SRBIJA: Sa zadovoljstvom smo dočekali vest o puštanju UROŠA VUKAŠINOVIĆA

Urošu Vukašinoviću iz Leposavića, koji je uhapšen zbog navodnog napada na novinare, određena je kaucija i on će se dalje braniti sa slobode

Izvor: K1info/Tanjug

19/07/2023 > 16:54

podeli vest:

TELEKOM SRBIJA: Sa zadovoljstvom smo dočekali vest o puštanju UROŠA VUKAŠINOVIĆA
Foto: Tanjug/STR


Telekom Srbija saopštio je danas da je sa zadovoljstvom dočekao vest o puštanju na slobodu uz kauciju svog zaposlenog na Kosovu i Metohiji, Uroša Vukašinovića, nakon njegovog nedavnog hapšenja i pritvora. 

- Uroš Vukašinović, kao i svi naši zaposleni na Kosovu i Metohiji, nastaviće da dobijaju našu punu i bezrezervnu podršku u ostvarivanju svojih prava - navodi se u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

Urošu Vukašinoviću iz Leposavića, koji je uhapšen zbog navodnog napada na novinare, određena je kaucija i on će se dalje braniti sa slobode, potvrdio je za Tanjug njegov advokat Nebojša Vlajić.

- Upravo smo u banci položili jemstvo. Rešenje je doneto da mu se ukine pritvor. On će se dalje braniti sa slobode redovnim putem, očekujemo da vrlo brzo bude pušten iz zatvora - rekao je Vlajić.

Uroš Vukašinović, star 28 godina, zaposlen u ćerki firmi Telekoma Srbija na Kosovu i Metohiji, mts doo, uhapšen je 19. juna, u jutarnjim časovima, u blizini Leposavića dok je putovao na posao.


 

Ostavite komentar