Vesti > Srbija

VUČIĆ O SANKCIJAMA SAD VULINU: Sve je to zbog Rusije, NIJE KOKAIN PRONAĐEN U NJEGOVOM KABINETU već u Beloj kući

Ministarstvo finansija SAD juče je uvelo sankcije Vulinu zbog, kako tvrde, njegove umešanosti u "transnacionalni organizovani kriminal"

Izvor: K1info/Tanjug

12/07/2023 > 09:41

podeli vest:

VUČIĆ O SANKCIJAMA SAD VULINU:  Sve je to zbog Rusije, NIJE KOKAIN PRONAĐEN U NJEGOVOM KABINETU već u Beloj kući
Foto: Tanjug/Sava Radovanović


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da SAD nisu uvele sankcije direktoru Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandru Vulinu zbog umešanosti u kriminal ili korupciju, već zbog njegovog odnosa i stavova prema Ruskoj Federaciji.

- Nije kokain pronađen u Vulinom kabinetu već u Beloj kući. Smatram da je veoma važno, da je strašno važno, da se provede istraga jer mislim da je to neki opšti član koji oni koriste da nešto napišu. Sutra ću temeljno da govorim o svemu tome. O njegovoj poziciji i poziciji države Srbije - rekao je Vučić odgovarajući na pitanja medija tokom obilaska radova na izgradnji brze saobraćajnice od Požarevca do Golupca.

Ministarstvo finansija SAD juče je uvelo sankcije Vulinu zbog, kako tvrde, njegove umešanosti u "transnacionalni organizovani kriminal, ilegalne operacije u vezi sa narkoticima i zloupotrebu javne funkcije".

Ostavite komentar