Vesti > Srbija

Orlić pred NOVE PROTESTE dela opozicije: MOGU DA RADE ŠTA HOĆE, samo da ne maltretiraju druge

Hoće li na ovaj način da dobiju smenu ministra Gašića? Neće, i to im je rečeno otvoreno mnogo puta, rekao je Orlić

Izvor: K1info/Tanjug

24/06/2023 > 14:52

podeli vest:

Orlić pred NOVE PROTESTE dela opozicije: MOGU DA RADE ŠTA HOĆE, samo da ne maltretiraju druge
Foto: Tanjug/Jadranka Ilić


Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić izjavio je danas da smatra da opozicija aktuelnim protestima neće postići ništa.

Kako je naveo u izjavi za Tanjug, sve ovo viđeno je pre četiri godine kada su demonstranti, kako kaže, izašli i šetali, "a onda za sedam dana ponovo izašli i šetali i da ih niko nije pogledao popreko".

- Ako pitate šta je poenta? Nema je. Da li će dobiti nešto ovim? Neće. Hoće li na ovaj način da dobiju smenu ministra Gašića? Neće, i to im je rečeno otvoreno mnogo puta - rekao je Orlić.

Prema njegovim rečima, učesnici protesta mogu da rade šta hoće, samo da ne maltretiraju druge ljude. 

Kako kaže - "mogu u park, mogu u šator, mogu u krug oko skupštine, sve je u redu".

- Radite šta god hoćete, samo nemojte da maltretirate druge ljude. Kad odete na autoput i tamo zaustavite neki automobil u kom su deca, to je već nasilje i to je maltretiranje ljudi koji to ničim zaslužili nisu. Oni vam nisu politički protivnici, oni nisu neko ko treba da ispašta, ostavite te ljude na miru - poručio je Orlić.

Predsednik skupštine rekao je da smatra da više od 90 posto učesnika protesta ne očekuje ništa, a da preostalima poručuje da ih opozicija laže kao i pre četiri godine.
 

Ostavite komentar