Vesti > Srbija

Večeras SASTANAK Saveta roditelja OŠ "Vladislav Ribinkar" i predstavnika Vlade: Rešenje krize, KRAJ ŠKOLSKE GODINE

Uspeh dece i ocene će biti rešeni tako da deca ne budu oštećena

Izvor: K1info/Tanjug

29/05/2023 > 17:18

podeli vest:

Večeras SASTANAK Saveta roditelja OŠ "Vladislav Ribinkar" i predstavnika Vlade: Rešenje krize, KRAJ ŠKOLSKE GODINE
Foto: ATA Images


Izlazak iz krize koja se desila posle tragedije u OŠ Vladislav Ribnikar, je kraj nastavne školske godine zaključno sa petim junom, rekla je zamenica predsednika Saveta roditelja Bojana Nedeljković nakom sastanka u Predsedništvu sa relevantnim predstavnicima državnih institucija.

Između ostalog usaglašeni su stavovi oko pravljenja memorijalnog centra u delu škole iz Kralja Milutina, što je pokrenula Milanka Negić, majka nastradale devojčice Sofije Negić.

Prema njenim rečima, izlazak iz krize i podeljenosti dece i roditelja će biti rešen tako što će sva deca sa svojim nastavnicima biti od ponedeljka trećeg juna u Osnovnoj školi Sveti Sava u popodnevnoj smeni.

- Smatramo da će tako deca pronaći umirenje i konačno biti svi zajedno. Uveravamo roditelje koji imaju bojazan oko uspeha svoje dece i samih ocena, da će i to biti rešeno na način da deca neće biti oštećena. Sve ostale informacije, dobićete u toku večeri nakon sednice Saveta roditelja na kome će prisustvovati i predstavnici Vlade - rekla je Nedeljković.


 

Ostavite komentar