Vesti > Srbija

Od utorka počinje PRIJAVLJIVANJE za novih 100.000 VAUČERA za odmor u SRBIJI: Evo kako to NAJLAKŠE da obavite

Pozivanjem Kontakt centra Pošte Srbije – 0700 100 300, korisnici se mogu informisati o statusu svojih prijava

Izvor: K1info/Tanjug

26/05/2023 > 18:14

podeli vest:

Od utorka počinje PRIJAVLJIVANJE za novih 100.000 VAUČERA za odmor u SRBIJI: Evo kako to NAJLAKŠE da obavite
Foto: RINA


Na šalterima svih korporativnih pošta, od utorka, mogu se podneti prijave za novih 100.000 vaučera za odmor u Srbiji u vrednosti od 5.000 dinara.

Kako je saopšteno iz JP Pošta Srbije građani koji ispunjavaju uslove, mogu se prijaviti i kompletnu proceduru obaviti brzo, lako i bez čekanja, a postupak je još efikasniji ukoliko obrazac prijave prethodno preuzmu, odštampaju, popune i sa pratećom dokumentacijom predaju u najbližoj korporativnoj pošti.

Obrazac prijave dostupan je na sajtu Pošte Srbije www.posta.rs kao i na sajtu Ministarstva turizma i omladine www.mto.gov.rs. Dodaju da je pored evidentiranja prijava, Pošta Srbije zadužena za dostavu vaučera u vidu vrednosnih pisama na kućne adrese korisnika.

Pozivanjem Kontakt centra Pošte Srbije – 0700 100 300, korisnici se mogu informisati o statusu svojih prijava i uslovima korišćenja vaučera.

U prvom ovogodišnjem ciklusu u januaru, podela vaučera trajala je najkraće u poređenju sa svim prethodnim godinama ove akcije Vlade Srbije za promociju domaćeg turizma, a kvota od 100.000 vaučera utrošena je za manje od dva dana, navodi se u saopštenju.

Ostavite komentar