Vesti > Srbija

Novi LETOVI sa beogradskog AERODROMA: Od sad možete DIREKTNO u Marselj i Firencu

Nacionalna avio kompanija će do novih destinacija u Francuskoj i Italiji saobraćati dva puta nedeljno, utorkom i subotom

Izvor: K1info/Tanjug

20/05/2023 > 15:04

podeli vest:

Novi LETOVI sa beogradskog AERODROMA: Od sad možete DIREKTNO u Marselj i Firencu
Foto: Tanjug/AP Photo/Charlie Riedel


Er Srbija je letovima JU296 i JU568 uspostavila direktne linije između Beograda i Marselja, odnosno srpske prestonice i Firence.

Nacionalna avio kompanija će do novih destinacija u Francuskoj i Italiji saobraćati dva puta nedeljno, utorkom i subotom, tokom cele godine, navedeno je u saopštenju Er Srbije.

Inauguracioni letovi svečano su dočekani na aerodromima Marseille Provence, odnosno Peretola Aeroporto di Firenze.

- Tradicionalno je veliko interesovanje za letovima do Francuske i Italije. Danas smo pokrenuli dve nove destinacije u tim zemljama. Do Marselja i Firence letećemo u redovnom saobraćaju, pružajući putnicima mogućnost da te gradove koji nude bogat kulturni i drugi sadržaj upoznaju tokom sva četiri godišnja doba - rekao je direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije, Boško Rupić.

Nacionalna avio kompanija nudi dobru povezanost iz Marselja, preko Beograda, do drugih destinacija u svojoj mreži poput Soluna, Atine, Istanbula, Bukurešta, Sofije, Tirane, Skoplja, Sarajeva, Rima, Malte, Splita, Dubrovnika, Tivta, Podgorice, Beča, Pule, Rijeke, Zadra, Firence, Katanije, Napulja, Palerma i Larnake.

Iz Firence, preko Beograda, putnici imaju priliku da putuju do Amsterdama, Stokholma, Berlina, Brisela, Kopenhagena, Ciriha, Pariza, Beča, Ljubljane, Zagreba, Podgorice, Diseldorfa, Frankfurta, Istanbula i drugih destinacije iz mreže Er Srbije, navedeno je u saopštenju.

 

 

 

Ostavite komentar