Vesti > Srbija

Prosidba na PLATFORMI LJUBAVI u "Srpskom Holivudu": Ova PRIČA vraća VERU u ljubav, ROMANTIKU i porodicu

Mladen verio Milicu na mestu sa kog pogled puca na pola Šumadije, a u tome su mu pomogli najbolji drugari

Izvor: K1info/RINA

16/05/2023 > 19:00

podeli vest:

Prosidba na PLATFORMI LJUBAVI u "Srpskom Holivudu": Ova PRIČA vraća VERU u ljubav, ROMANTIKU i porodicu
Foto: RINA


U nizu crnih vesti koje se ređaju jedna za drugom s početka meseca maja, iskrsne i neka lepa, kao iskra koja vraća veru u romantiku, ljubav, porodicu. Da ništa nije teško uraditi za osobu koju volite pokazao je mladi Mladen Mišić iz mladenovačkog sela Kusadak. 

On je svojoj Milici priredio veridbu koju nikada neće zaboraviti, pa je ona svoje sudbonosno "da" rekla, ni manje, ni više, nego u Holivudu. Doduše, onom srpskom odakle pogled puca na pola Šumadije, na ljubavnoj platformi napravljenoj specijalno za ove prilike.

U tome su mu pomogli prjatelji Đorđe Bukvić, Nemanja Marinković, Marija Bukvić, Andrijana Vesić i Nemanja Milojević.

Foto: RINA

 

- Milica nije znala apsolutno ništa do poslednjeg trenutka, čak nije ni slutila šta joj spremamo. Oboje su bili oduševljeni kako smo sve odradili, a mesto im se posebno svidelo, svi smo bili uzbuđeni kako će reagovati, da li će sve ići po planu - rekao je Đorđe i dodao:

- Hvala Bogu sve je ispalo savršeno. Sudbonosno "da" naša mlada izgovorila je na platformi ljubavi koja je savršeno mesto za ovakve trenutke.

Šta je Srpski Hollywood

U selu Mutanj, na planini Rudnik, jedan meštanin Ivan Jakovljević - zvani Ivo Car, dosetio se da napravi Srpski Hollywood. Njegova želja je oduvek bila da razvije etno-turizam u svom selu, u srcu planine Rudnik u Šumadiji, i tu želju je sa svojim prijateljima sproveo u delo 2007. godine. Na velikoj poljani na vrhu brda, napravio je ogroman natpis Srpski Holywood koji se vidi čak sa Ibarske magistrale. Pored ogromnih slova, nalaze se i autentični srpski vajat i koliba i, kako se priča, najveća ljuljaška u Srbiji! Široka je 4 metra, a visoka čak 5. Pored nje tu je smeštena i već pomenuta platforma ljubavi.

Ivan Jakovljević ističe da se neće zaustaviti sa novitetima i da već ima nekoliko ideja koje bi voleo da realizuje u skorijem periodu.

- Platforma je postavljena u avgustu 2021. godine, u čast supruginog i mog desetogodišnjeg braka. Oko mesec dana sam radio na izgradnji, sve je od drveta, bagremovog i čamovog - rekao je on i dodao: 

- Posle izgradnje, platforma je postala izuzetno popularna kod posetilaca, posebno mladih, zaljubljenih parova. Bilo je već nekoliko prosidbi kod nas i to nam je poslužilo kao inspiracija za stvaranje "Ludog kamena" u šumi nadomak natpisa Srpski Holivud.

 

 

 

Ostavite komentar