Vesti > Srbija

Prvi dan proleća PREVRTLJIV kao i obično: Danas oblačno i lokalni pljuskovi, ali TOPLO

Maksimalna temperatura od 18 do 20 stepeni

Izvor: K1info/Tanjug

21/03/2023 > 06:54

podeli vest:

Prvi dan proleća PREVRTLJIV kao i obično: Danas oblačno i lokalni pljuskovi, ali TOPLO
Foto: Pixabay.com


U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno vreme, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima, a više padavina očekuje se u drugom delu dana na području južne i jugoistočne Srbije, odnosno na Kosovu i Metohiji, u Pčinjskom, Jablaničkom i Pirotskom okrugu. Uveče u većini mesta prestanak kiše, osim na jugoistoku zemlje. 

Duvaće slab i umeren, severozapadni vetar. Najniža temperatura od 4 do 10 stepeni Celzijusa, najviša dnevna od 14 do 20 stepeni.

U Beogradu promenljivo oblačno vreme, sredinom dana u pojedinim delovima grada moguća je kratkotrajna kiša. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura 6 do 9 stepeni Celzijusa, najviša dnevna oko 18 stepeni.

U sredu će biti promenljivo oblačno uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, a lokalna pojava kiše očekuje se na istoku i jugoistoku Srbije, kao i ponegde u planinskim predelima. Vetar slab do umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 4 do 9 stepeni, a najviša dnevna od 17 do 21 stepeni.

U četvrtak malo do umereno oblačno, suvo i toplo. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 5 do 11 stepeni, a najviša dnevna od 19 do 23 stepena.

 

 


 

 

Ostavite komentar