Vesti > Srbija

Otac nestale Ilinke NE GUBI NADU: Živa je, uz vašu pomoć TATA će je NAĆI

Ilinka je poslednji put viđena na Stazi zdravlja u starom delu Priboja, odakle joj se gubi svaki trag

Izvor: K1info/RINA

27/12/2022 > 20:19

podeli vest:

Otac nestale Ilinke NE GUBI NADU: Živa je, uz vašu pomoć TATA će je NAĆI
Foto: Printscreen Facebook


Prošlo je 15 dana od kako je nestala Ilinka Dujović (24) iz Priboja.

Za njom i dalje traga porodica i policija, a njen otac ne gubi nadu da će kćerku pronaći živu i moli sve dobrovoljce da mu pomognu i priključe se potrazi.

- Prijatelji, nadam se da ste još uz mene, uz moju Ilinku! Trebate nam! Svi vi! Svi daju doprinos! Na bilo koji način. Hvala vam! Danas nisam mogao nešto određenije obilaziti neke delove. Nisam baš najzdraviji, ali dobar sam ja! Dizali smo dron! Nije ništa našao - napisao je Ilinkin otac Dalibor na svom Facebook profilu.

Foto: RINA

 

On je dodao da mu u potrazi već danima pomaže i lokalna samouprava i da se predsednikom opštine ima dobru saradnju i podršku.

- Za sredu i četvrtak je planirana jako ozbiljna pretragu vode i kopna. U pomoć nam stižu i dve ekipe iz Republike Srpske, uz naravno saradnju policije, vatrogasaca, Opštine, svim državama i opštinama u okruženju pomoći u ljudstvu, dron, mnogo toga. Okolina je dosta dobro pregledana, reka Lim i mnogo toga. Moja Ika je živa i uz vašu pomoć tata će je naći i dovesti kući. Beskrajno vam svima hvala - napisao je Dalibor.

Ilinka je poslednji put viđena na Stazi zdravlja u starom delu Priboja, odakle joj se gubi svaki trag.

 

 

Ostavite komentar