Vesti > Srbija

Snimak iz Rume GLEDA CELA SRBIJA I - NE VERUJE: Pogledajte NAJBIZARNIJU novogodišnju rasvetu ikada

Ludilu nema kraja. Morbidna greška s novogodišnjom dekoracijom prošle godine napravljena je u Somboru

Izvor: K1info

24/12/2022 > 12:32

podeli vest:

Snimak iz Rume GLEDA CELA SRBIJA I - NE VERUJE: Pogledajte NAJBIZARNIJU novogodišnju rasvetu ikada
Foto: Twitter/Printscreen


Gradovi u Srbiji već su uveliko okićeni novogodišnjom dekoracijom, a svi su se potrudili da svaka ulica izgleda što lepše i da se oseti praznični duh. Dobro, nije svima to pošlo za rukom.

Barem se tako pokazalo u Rumi, jer su radnici koji postavljaju dekoraciju svećice okačili na drveće na kojem su zakačene umrlice, a kao rezultat dobili su baš neukusan prizor.

Ovu, u najmanju ruku bizarnu situaciju, korisnici uveliko dele na društvenim mrežama, a na fotografijama se vidi stablo koje inače služi kao oglasna tabla na koju se kače umrlice meštana. Lampice su jednostavno obmotane preko umrlica i oglasa.

I kako je to svojstveno našem narodu, mnogi prolaznici samo se prekrste kada u večernjim satima ugledaju ovu dekoraciju. S druge strane, na društvenim mrežama reakcije su dosta burnije. 

"Vegas umrlice" , pokušali su neki da se našale. Međutim, komentari na mrežama uglavnom osuđuju ovaj potez kao neumesan i morbidan, dok ima i onih koji ističu da "nije normalno ni kačiti umrlice i reklame na drvo".

"Svaka čast", "Ludilu nema kraja",  neki su od komentara.

Podsetimo, radnici Javnog komunalnog preduzeća "Zelenilo" u Somboru napravili su prošle godine identičan bizaran propust - lampicama su ukrasili drvo na kojem su nalepljene čitulje.

 

 

 

 

 

Ostavite komentar