Vesti > Region

Ređaju se INCIDENTI na novom CG autoputu, crnogorski Miško JURIO U SUPROTNOM SMERU

Krivične prijave čekaju sve koji ne poštuju pravila vožnje na novom autoputu u Crnoj Gori

Autor: Tanjug

18/07/2022 > 10:57

podeli vest:

Ređaju se INCIDENTI na novom CG autoputu, crnogorski Miško JURIO U SUPROTNOM SMERU
Foto: Pixabay.com


Za samo nekoliko dana od puštanja u saobraćaj na autoputu u Crnoj Gori dogodilo se niz incidenata, a biće pokrenuta i krivična prijava protiv vozača koji je vozio u suprotnom smeru od odmorišta Mrke do izlazne rampe na Smokovcu.

Krivično će odgovarati i vozači koji su kršili ograničenje brzine, a jedan od njih je vozio čak 200 na sat, izjavio je Andrej Mihailović iz firme ”Monteput”.

Mihailović je za Televiziju Crne Gore kazao da se desilo ono na šta su danima upozoravali, a to je da je je jedan vozač pre dve noći vozio u suprotnom smeru.

- On je od odmorišta Mrke do izlazne rampe na Smokovcu vozio suprotnom trakom. Vozila koja su išla tom trakom su se sklanjala. To je, slobodno mogu reći, pokušaj ubistva ili samoubistva. Mi smo, zahvaljujući saradnji sa policijom koja je smeštena u zgradi komandnog centra pokrenuli postupak protiv te osobe, jer je napravio jedan od najvećih prekršaja - kazao je Mihailović.

Foto: Pixabay.com

 

On je dodao da je postupak pokrenut i protiv nekoliko lica zbog brze vožnje. - Kao i protiv osobe koja je vozila 200 km na sat, taj snimak se može videti na društvenim mrežama - kazao je on.

Ostavite komentar