Vesti > Region

Stravičan INCIDENT U SUDU u Beranama! Poznatom ADVOKATU SLOMILI VILICU nakon ročišta, ostao bez svesti

Sve se dogodilo nakon završenog ročišta o alimentaciji, gde su advokata Simonovića napali otac i sin

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

13/05/2024 > 18:52

podeli vest:

Stravičan INCIDENT U SUDU u Beranama! Poznatom ADVOKATU SLOMILI VILICU nakon ročišta, ostao bez svesti
Foto: Shutterstock


Težak incident dogodio se danas u prostorijama Osnovnog suda u Beranama kada je napadnut advokat Aleksandar Simonović, koji je za Portal RTCG saopštio da mu je, nakon pregleda u beranskoj bolnici, konstatovan prelom donje vilice.

Simonović je rekao da je stabilnog zdravstvenog stanja i da se trenutno nalazi na kućnom lečenju. 

- Radilo se o običnoj parnici gde se čovek najmanje nada da dođe do ovakve situacije. Posle završenog ročista o alimentaciji napali su me otac i sin - tvrdi Simonović.

Kako je kazao, sve se desilo potpuno neočekivano.

- Kolege su mi rekle da sam u jednom trenutku bio bez svesti. Nisam ni znao ko me je udario. Sve se dogodilo nakon rasprave u hodniku - rekao je Simonović.

Simonović očekuje da tužilaštvo odradi svoj posao i da kazni počinioce. Iz Osvnovnog tužilaštva je Portalu RTCG saopšteno da je predmet u radu i da napadači još uvek nisu procesuirani.

- Čeka se da se kvalifikuje krivično delo i da se tužilaštvo odredi prema ovom krivičnom delu - poručili su iz Tužilaštva u Beranama.

Podršku Simonoviću dale su njegove kolege, poručivši da su ogorčeni i da očekuju da nadležni organi strogim kaznama kazne izgrednike.

Ostavite komentar