Vesti > Region

SAHRANJEN BRANO MIĆUNOVIĆ! Među crnogorskom elitom i MILO ĐUKANOVIĆ: "Zbogom, prijatelju!" (FOTO)

Njegovoj sahrani prisustvovao je veliki broj ljudi, porodice, prijatelja i saradnika.

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

21/04/2024 > 17:07

podeli vest:

SAHRANJEN BRANO MIĆUNOVIĆ! Među crnogorskom elitom i MILO ĐUKANOVIĆ: "Zbogom, prijatelju!" (FOTO)
Foto: Youtube screenshoot


U petak je preminuo Brano Mićunović, poznati crnogorski biznismen i kontroverzna ličnost. Mićunović je preminuo od teške bolesti u Budvi, gde je ostavio veliki trag kao preduzetnik.

Sahranjen je danas na lokalnom groblju u Moštanici kod Nikšića, a njegovoj sahrani prisustvovao je veliki broj ljudi, porodice, prijatelja i saradnika.

- Zbogom, dragi prijatelju. Počivaj u miru. Milo Đukanović sa porodicom - navodi se u čitulji koju je Đukanović dao.

Foto: screenshoot

 

Bilo je mnogo ljudi iz političkog, kulturnog, sportskog miljea, a pažnju je privuklo i prisustvo bivšeg predsednika Crne Gore, Mila Đukanovića sa suprugom i sinom, navodi portal RTNK

On je, da podsetimo, imao prilično bogatu biografiju. Imao je razvijen biznis u Crnoj Gori, ali se najčešće pominjan kao osoba koja je rukovodila organizovanim kriminalom, što je on više puta demantovao. 

Sredinom novembra prošle godine, Sjedinjene Američke Države (SAD) uvele su sankcije njemu i Miodragu Daki Davidoviću, zbog, kako je navedeno, povezanosti sa kriminalom i zlonamjernim uticajem Rusije u regionu. To podrazumeva blokadu njihove kompletne imovine u Americi ili one koju kontrolišu njima bliske osobe u toj državi.

Rođen je 1953. godine u Nikšiću, a u mladosti je trenirao boks i bio pripadnik elitne 63. padobranske brigade nekadašnje JNA.

Ostavite komentar