Vesti > Region

Ronioci PRETRAŽUJU REKU: Još se TRAŽI ORUŽJE kojim je UBIJEN SAŠA u Doboju

Veruje se da je Saši supruga Andrea K. nanela tri uboda ispod rebara, dok su mu ruke i noge bile vezane

Izvor: K1info/telegraf.rs

01/02/2024 > 17:47

podeli vest:

Ronioci PRETRAŽUJU REKU: Još se TRAŽI ORUŽJE kojim je UBIJEN SAŠA u Doboju
Foto: Shutterstock/društvene mreže


Ronilački timovi i danas, drugi dan za redom, pretražuju reku Spreču, u potrazi za oružjem kojim je ubijen Saša Kulišić (46). čije telo je pronađeno 30. januara u šumi u blizini izletišta Preslica kraj Doboja.

Kako je ranije saopšteno iz policije, Saša je ubijen ubodima oštrim predmetom, koji još nije pronađen.

Veruje se da je Saši supruga Andrea K. nanela tri uboda ispod rebara, dok su mu ruke i noge bile vezane, a oči i usta prekriveni lepljivom trakom.

Nakon pronalaska tela policija je privela tri osobe, suprugu Andreu, njenu i Sašinu maloletnu ćerku rođenu 2005. godine, kao i Dražena L. (19), koji je, kako se veruje, sa Andreom bio u ljubavnoj vezi.

Prvi rezultati istrage ukazuju na to da su Sašu Andrea i Dražen napali u porodičnoj kući Kulišića u Doboju tokom noći dok je ležao u krevetu. Tu su ga vezali, stavili mu lepljivu traku preko očiju i usta, a potom su ga strpali u gepek i odvezli u šumu, gde je ubijen.

Ćerka je privedena jer je, kako se sumnja, pomagala u ubistvu. Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je ćerka Saši u piće stavljala lekove koji su ga omamljivali.

- U odnosu na osumnjičeno maloletno lice, a na predlog tužilaštva, Osnovni sud u Doboju je dana 31. januara 2024.godine odredio jednomesečni pritvor. Za druga dva osumnjičena lica tužilaštvo će nakon ispitivanja i obrade istih uputiti predlog za određivanje pritvora nadležnom Okružnom sudu u Doboju - navodi se u tužilaštvu.

Kako ističu, u ovom trenutku ne mogu da saopšte više detalja zbog zaštite istrage koja je u toku.

Ostavite komentar