Vesti > Region

BIZARNO! Danas je SAHRANA SAŠE KULIŠIĆA, a na UMRLICI među OŽALOŠĆENIMA je i ime ĆERKE koja je UČESTVOVALA u UBISTVU!

Portali u Bosni i Hercegovini objavili su fotografiju umrlice nesrećnog Saše K

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

01/02/2024 > 11:39

podeli vest:

BIZARNO! Danas je SAHRANA SAŠE KULIŠIĆA, a na UMRLICI među OŽALOŠĆENIMA je i ime ĆERKE koja je UČESTVOVALA  u UBISTVU!
Foto: printscreen


Saša Kulišić iz Doboja koji je brutalno ubijen, biće sahranjen danas na groblju Šušnjari u tom gradu. 

Portali u Bosni i Hercegovini objavili su fotografiju umrlice nesrećnog Saše K. a bizarno je to što se na umrlici, među ožalošćenima, našlo ime i njegove ćerke (14), koja je, kako se ispostavilo sumnjiči da je pomagala u njegovom ubistvu.

Podsetimo, Kulišićevo tijelo pronađeno je u šumi nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja. Bio je nag, vezan kanapom i selotejp trakom. Kako je saopštio načelnik PU Doboj Slobodan Radinković kao direktni izvršilac ubistva osumnjičena je njegova supruga Andrea, dok se Lazarević tereti za saizvršilaštvo i pomaganje zločina.

Foto: Privatna arhiva

 

Zločin je počinjen juče oko jedan sat iza ponoći, a policija je pronašla dokaze koji ukazuju da je sve bilo detaljno planirano. Navodno je Kulišić, nakon što je omamljen lekovima napadnut u krevetu. Sumnja se da je u svojoj kući vezan i ubačen u automobil kojim je prevezen do šume u kojoj je ubijen nožem. Smrtonosne povrede mu je, kako se sumnja, zadala supruga.

Da je zločin bio planiran potvrđuje i to da su Andrea i Dražen u Banjaluci iznajmili automobil i stan na dan. Tu su dovezli Andrein auotmobil, da bi se u Doboj vratili iznajmljenim ”pežoom”. I u Doboju su rentali drugo vozilo. Nakon ubistva ponovo su otišli za Banjaluku i vratili iznajmljeni ”pežo”. Dražen je uhapšen u Doboju, a Andrea je locirana i uhapšena u iznajmljenom stanu u Banjaluci.

Ostavite komentar