Vesti > Region

Oglasio se MINISTAR POLICIJE o nestaloj Vanji: NEMA POTVRDE da se devojčici trag gubi baš kod PEKARE

Pregledano je više od 50 kamera, ispitani brojni pojedinci...

Izvor: K1info/telegraf.rs

01/12/2023 > 22:53

podeli vest:

Oglasio se MINISTAR POLICIJE o nestaloj Vanji: NEMA POTVRDE da se devojčici trag gubi baš kod PEKARE
Foto: MUP Severne Makedonije


Od kada je nestala, 27. novembra ujutru, neprekidno traje potraga za devojčicom Vanjom Gorčevskom (14) iz Skoplja. Njoj se trag gubi u 7.27, dok je bila na putu ka školi. Otac je prijavio policiji da deteta nema u 11 sati istog dana. Prethodno je majka, već u 8.35 izvestila policiju da devojčice nema, navodi Telma. 

Prema navodima makedonskog ministra unutrašnjih poslova Olivera Spasovskog. nema potvrde da se svaki trag devojlici izgubio ispred pekare "Silbo" ili Broz kafea.

- Za sad ne postoji mogućnost da to potvrdimo na osnovu onoga što imamo sa obližnjih kamera - rekao je ministar.

- Nastavljamo sa aktivnostima, koje su već preduzete ne samo u centru Skoplja, već i u Karpošu, Đorče Petrovu, Bitpazaru - dodaje.

On je prethodno izjavio da su pregledani snimci sa više od 50 kamera, a da su ispitane desetine ljudi. Telefoni su uzeti od porodice na ispitivanje, a kako je rekao ministar, nekih podataka ima sa elektronskih aparata. Pregledani su podrumi u delovima Skoplja i korito Vardara.

Da podsetimo, u potragu za Vanjom uključio se i Interpol, ali i ceo Balkan. Njene fotografije dele se na društvenim mrežama u celom regionu, dok mediji prate priču o nestanku.

Kako navode iz policije, Vanja je visoka 175 centimetara i teška 58 kilograma. Ima tamno braon kosu, braon oči, nosi fiksnu protezu i ima mladež na desnoj strani lica.

 

Ostavite komentar