Vesti > Region

BURNO U CRNOGORSKOJ SKUPŠTINI! Umalo došlo do TUČE Abazovića i Zirojevića: "Dajte mu BENSEDIN" (VIDEO)

Rasprava među poslanicima izmakla se kontroli

Izvor: K1info/sd.rs

Autor: Kristina Jokić

27/11/2023 > 21:22

podeli vest:

BURNO U CRNOGORSKOJ SKUPŠTINI! Umalo došlo do TUČE Abazovića i Zirojevića: "Dajte mu BENSEDIN" (VIDEO)
Foto: Printscreen/X/RTCG


Skupština Crne Gore danas je trebalo da donese konačnu odluku o održavanju popisa stanovništva koji je više puta odlagan. Rasprava među poslanicima je kulminirala, i došlo je do žestokog obračuna.

U raspravu se uključio i poslanik Socijaldemokrata Nikola Zirojević koji je pozvao poslanike koji su po struci lekari da Abazoviću daju lek, jer previše glasno govori. Na to je burno reagovao Abazović koji je ustao iz poslaničke klupe i krenuo ka Zirojeviću.

Zirojević je kazao da Abazović urla na poslanike, i pozvao lekare da mu obezbede "bensedin a nakon toga strepsils".

- Mislim da ima doktora u ovoj sali, pa ako ne verujete doktoru Erakoviću i Abdiću tu je i Ćeman. Pa vas molim da se organizujemo da se poslaniku koji urla na nas već duže vreme da bensedin, a nakon toga strepsils... - kazao je Zirojević, nakon čega je došlo do žustre rasprave, a umalo i do fizičkog obračuna sa Abazovićem. 

Tada je poslanik Demokratske narodne partije Milan Knežević ustao da spreči Abazovića, kako ne bi došlo do fizičkog obračuna. Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić odredio je pauzu kako bi se strasti smirile, a poslanici napokon doneli odluku o popisu. 

Ostavite komentar