Vesti > Region

HRVATSKI MINISTAR ima TEŠKE TELESNE POVREDE: Otkriveno da li je bio u ALKOHOLISANOM STANJU!

Saobraćajna nesreća dogodila se na izlazu iz Vinkovaca, nažalost jedna osoba je izgubila život.

Izvor: K1info/Tanjug

11/11/2023 > 12:08

podeli vest:

HRVATSKI MINISTAR ima TEŠKE TELESNE POVREDE: Otkriveno da li je bio u ALKOHOLISANOM STANJU!
Foto: mup.gov.hr


Hrvatski ministar odbrane Mario Banožić, koji je jutros učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je jedna osoba poginula, zadobio je teške telesne povrede, ali je van životne opasnosti, saopštila je hrvatska vlada.

- Ministar ima teške telesne povrede, prema prvim procenama lekara, van životne je opasnosti - izjavio je portparol hrvatske vlade, prenosi Hina. 

On je naveo i da je Banožiću ukazana medicinska pomoć u Opštoj županijskoj bolnici Vinkovci i da će biti prebačen u KBC Osijek.
Direktor vinkovačke bolnice Krunoslav Špočić potvrdio je za HRT da Banožić ima "prvenstveno kontuzione povrede glave i mozga, ali da  za sada nije izgubio svest".

Prema preliminarnim, nezvaničnim informacijama utvrđeno je da li je ministar odbrane Republike Hrvatske bio u alkoholisanjom stanju u trenutku teške saobraćajne nezgode u kojoj je poginuo muškarac (40), piše Index.hr. 

Foto: YouTube screenshot

 

Kako se nezvanično saznaje, ministar u trenutku nesreće nije imao alkohola u krvi.

Podsetimo, ministar odbrane Mario Banožić, jutros je učestvovao u saobraćajnoj nesreći kod Vinkovaca u kojoj je jedna osoba poginula, zbog težine povreda biće prebačen u osječki KBC, potvrđeno je iz vinkovačke bolnice u kojoj je Banožić nakon nesreće hospitalizovan, piše Index.hr.

Saobraćajna nesreća dogodila se na izlazu iz Vinkovaca, a uz ministra koji je bio u ličnom automobilu u nesreći je učestvovao i vozač kombi vozila koji je smrtno stradao.

Ostavite komentar