Vesti > Region

Tinejdžer u Rumuniji MESECIMA SILOVAO školsku DRUGARICU (11), zločin otkrili JEZIVI SNIMCI?

Dečak se sumnjiči da je od marta do maja čak 14 puta silovao devojčicu, iživljavanje snimao, a potom je tim snimcima ucenjivao

Izvor: K1info/telegraf.rs

31/10/2023 > 14:13

podeli vest:

Tinejdžer u Rumuniji MESECIMA SILOVAO školsku DRUGARICU (11), zločin otkrili JEZIVI SNIMCI?
Foto: Shutterstock


Devojčicu (11) iz Mehedinaca, okruga u Rumuniji koji se graniči sa Srbijom, navodno je mesecima silovao tinejdžer (15), a jeziv zločin otkriven je kada je majka videla snimke zlostavljanja.

Dečak, koji ide u istu školu u koju i žrtva, sumnjiči se da od marta do maja čak 14 puta silovao devojčicu, iživljavanje snimao, a potom je tim snimcima ucenjivao.

Lokalni mediji pišu da je devojčica iznova i iznova silovana pod pretnjom batinama i nožem, te da 15-godišnjak nije jedini zlostavljač, već se veruje da je maloletnicu silovao najmanje još jedan dečak.

Sve je otkriveno kada je jedan od snimaka zlostavljanja došao u posed majke žrtve, koja je odmah prijavila slučaj policiji. Ona je već dva puta davala iskaz, a u sve se uključio i Centar za socijalni rad.

Majka žrtve optužuje vlasti da se čitav slučaj "vodi traljavo", te da je njena ćerka ispitivana već tri puta, a osumnjičeni za zlostavljanje samo jednom jer je, kako je navela, "njegova majka državna službenica".

Istragu se vodi u okrugu Karaš-Severin, a devojčica je poslata na psihološku terapiju zbog trauma koje je doživela, piše Observator.

Policija se nije oglasila povodom ovog slučaja.

Prema nezvaničnim informacijama, zlostavljanje se događalo na području Baile Herkulane, varoši koja se nalazi na oko 40 kilometara od Kladova.

Ostavite komentar