Vesti > Region

Preminuo Jasmin Stavros

Nolest je bila jača i omiljeni muzičar izgubio je životnu bitku

Izvor: K1info

04/05/2023 > 08:47

podeli vest:

Preminuo Jasmin Stavros
Foto: Facebook/Zvanična stranica Jasmin Stavros


Muzičar Jasmin Stavros preminuo je danas u Zagrebu u 69. godini života nakon što se poslednjih meseci borio s rakom kostiju, saznaje Jutarnji list.

Podsetimo, za njegovu životnu bitku saznalo se sredinom marta, kada je zbog bolova u leđima otišao u bolnicu, a otkad je dobio dijagnozu nalazio se na bolničkom lečenju.

- Krenulo je sve od čira na dvanaestopalačnom. Onda su me operisali u Karlovcu. Nakon toga su me pustili kući, međutim počela su me konstantno boleti leđa. Nisam mogao više ništa. Zatim su me odveli u Vinogradsku, gde su ustanovili da imam rak kostiju - rekao je muzičar nakon što je vest o njegovoj bolesti dospela u javnost.

Nakon Vinogradske, Stavros je prebačen u KBC Rebro, gde je išao na terapije zračenjem. U drugu bolnicu muzičar je prebačen na vlastiti zahtev, ali i po preporuci lekara.

No, stanje se zakomplikovalo, pa je zbog toga prebačen na Jordanovac. Nažalost, bolest je bila jača i omiljeni muzičar ipak je izgubio životnu bitku.

 

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar

Bjanka Dolžan

ČOVEK DEO MOJE MLADOSTI NJEGOVE PESME,DOK DAM ŽIVA HVALA ZA SVE TRENUTKE PROVEDENE UZ BOŽANSKI GLAS I ENERGIJU, Slava ti

04.05.2023 08:57