Vesti > Region

Inspekcija naredila, MILO ĐUKANOVIĆ MORA DA SRUŠI svoje zgrade u Nikšiću u roku od 20 dana?

Bivšem predsedniku Crne Gore naređeno je da sruši svoje nelegalno izgrađene objekte u Nikšiću u naselju Kočani, tvrdi Demohrišćanski pokret

Autor: K1info/RTCG

05/04/2023 > 08:33

podeli vest:

Inspekcija naredila, MILO ĐUKANOVIĆ MORA DA SRUŠI svoje zgrade u Nikšiću u roku od 20 dana?
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović


Milu Đukanoviću je, kako saznaje Demohrišćanski pokret Crne Gore, Urbanističko–građevinska inspekcija, u skladu sa svojim zakonskim nadležnostima, naredila da sruši svoje nelegalno izgrađene objekte u Nikšiću u naselju Kočani. 

Kako se navodi, objekti su u suprotnosti sa važećim Prostorno-urbanističkim planom opštine Nikšić. Građevinski inspektor je dao rok od 20 dana za izvršenje ove mere, piše RTCG. 

"Građani i na ovom primeru mogu da vide ko je vladao Crnom Gorom tri decenije, ko je do juče bio predsednik, a o pojedinim ljudima iz njegovog okruženja evo već pune dve godine, pa i više, se bave policija, sudstvo i tužilaštvo. Građani, pa i onih 40 odsto koji su glasali za predsedničkog kandidata Mila Đukanovića, i sada mogu jasno da vide, ako već do sada nisu, ko je kršio zakon, kako je to radio i što je najvažnije, koliko je Milo Đukanović poštovao crnogorske institucije za koje se, prema njegovim rečima, najviše zalagao, navodno ‘braneći Crnu Goru’. Ovakva je, očigledno, bila njegova svaka odbrana Crne Gore", zaključuju u Demohrišćanskom pokretu.

 

Ostavite komentar