Vesti > Region

PALICAMA zbog majice ZVEZDE: Tinejdžera u Podgorici pretukli SINOVI POLICAJACA

Osumnjičeni Lazar Radulović nedavno je hapšen zbog prebijanja maloletnika, a sa njim u grupi je još jedan sin službenika Uprave policije

Izvor: K1info/Vijesti.me

06/03/2023 > 09:57

podeli vest:

PALICAMA zbog majice ZVEZDE: Tinejdžera u Podgorici pretukli SINOVI POLICAJACA
Foto: Freepik.com


Podgoričanina D.R. sinoć je u centru grada pretukla grupa nasilnika među kojima je i Lazar Radulović, nedavno uhapšen zbog prebijanja maloletnika.

"Vijesti" saznaju da je Radulović sa grupom muškaraca prišao tinejdžeru D. R. i pitao ga da li na sebi nosi majicu sa obeležjima Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Nakon što je potvrdno odgovorio, od njega je tražio da je odmah skine, a kada je mladić, koji je u klubu igrao šah sa društvom to odbio, počeli su da ga tuku palicama. Nakon što je izgubio svest, iscepali su majicu koju je nosio na sebi i pobegli. Podgoričaninu D. R. koji je transportovan u Urgentni blok Kliničkog centra konstatovane su teške povrede.

Radulović je sinoć saslušan u Centru bezbednosti Podgorica. Po nalogu tužioca inspektori izuzimaju video nadzor, kako bi utvrdili identitet ostalih nasilnika. Radulovićev otac dugogodišnji je službenik Uprave policije.

Prema nezvaničnim saznanjima „Vijesti“ u grupi nasilnika koja je tukla D. R. još je jedan sin službenika Uprave policije.

Obojica su i u noći kada je pretučen sin podgoričkog biznismena, za šta terete samo Radulovića, bili zajedno.

Taj petnaestogodišnjak je pretučen 14. februara u Podgorici, dok je seedeo sa nekoliko drugarica na prostoru nekadašnje kasarne Morača. 

Radulović će krivično odgovarati zbog nasilja nad tri godine mlađim sugrađaninom.

 

Ostavite komentar