Vesti > Politika

Vučić sa Hekerom o bezbednosnoj situaciji u zemlji i regionu, posebno na KiM

Kako je objavljeno na instagram profilu Vučić i Heker su razmotrili i sveobuhvatne aspekte partnerske saradnje koju Srbija ima sa NATO

Izvor: K1info

21/06/2024 > 11:26

podeli vest:

Vučić sa Hekerom o bezbednosnoj situaciji u zemlji i regionu, posebno na KiM
Foto: Facebook/buducnostsrbijeav


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa generalom Vazduhoplovne komande NATO i komandantom ratnog vazduhoplovstva SAD u Evropi i Africi generalom Džejmsom B. Hekerom o bezbednosnoj situaciji u zemlji i regionu, posebno na Kosovu i Metohiji.

Kako je objavljeno na instagram profilu "buducnostsrbijeav" Vučić i Heker su razmotrili i sveobuhvatne aspekte partnerske saradnje koju Srbija ima sa NATO alijansom.

Foto: Facebook/buducnostsrbijeav

 

"Ponovio sam zahvalnost snagama KFOR koje su garant mira i bezbednosti našeg naroda na KiM i izrazio zadovoljstvo izgrađenim međusobnim poverenjem i dobrom saradnjom, koja se razvija uz poštovanje vojne neutralnosti Srbije. Razgovarali smo i o jačanju bilateralne saradnje Srbije i SAD u oblasti odbrane, koja doprinosi kako jačanju naših odbrambenih kapaciteta, očuvanju mira i stabilnosti, tako i unapređenju sveukupnih bilateralnih odnosa dve države", napisao je Vučić na instagramu.
 

Ostavite komentar