Vesti > Politika

Zajednički princip je za DOBROBIT SRBIJE! Milica poručila građanima: Za jednu zemlju najbitniji su PORODICA i deca

Dodala je da se vidi napredak kojim ide ovaj grad i da su mnogi delovi grada dobili novo ruho u poslednjih nekoliko godina

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

10/05/2024 > 20:06

podeli vest:

Zajednički princip je za DOBROBIT SRBIJE! Milica poručila građanima: Za jednu zemlju najbitniji su PORODICA i deca
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić


Predsednica stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski je na skupu u Lazarevcu poručila građanima da je za jednu zemlju najbitnija porodica i deca i da to Srbija ne sme da izgubi.

- Danas vodimo zajedničku bitku za našu decu, za rađanje za bolje sutra, za porodicu. Porodica je jedan temelj našeg opstanka, ona je najvažniji nacionalni interes. I zato danas ne želim da govorimo o podelama. Ne želim da insistiramo na tome ko su pobednici, ko su gubitnici. Jedini cilj svih nas je da pobedi interes građana Srbije, da pobedi život i rađanje, da pobedi porodica, jer kada porodica dobija, niko u Srbiji ne gubi. Upravo na tim principima okupili smo se da se zajednički, složno i udruženo borimo za Srbiju koja ne dopušta da joj drugi prekrajaju prošlost i da joj uskraćuju pravo da gradi svoju budućnost - rekla je predsednica stranke Zavetnici.

Navela je da je zajednički princip - princip za dobrobit Srbije, spas srpskog naroda, očuvanje najvažnijih, vitalnih državnih i nacionalnih interesa.

- I borićemo se svuda, i ne samo tamo gde su srpski grobovi, nego svuda tamo gde su srpska deca. Tamo gde nema principa, tamo caruju podele, svađe, rasulo - rekla je ona.

Pozvala je sve da izađu 2. juna i glasaju za kako je navela bolje sutra Srbije i dece koja u njoj žive.

Kandidatkinja listi "Aleksandar Vučić- Beograd sutra" doktorka Dragana Knežević je rekla da joj je čast i privilegija što je danas u Lazarevcu predsednik Srbije i ministri u Vladi i što može da govori o svemu što se radi za ovu opštinu.

- Pozdravljam ljude koje je okupila ista ideja, za bolju budućnost Srbije, našeg grada i Lazarevca - rekla je ona.

Dodala je da se vidi napredak kojim ide ovaj grad i da su mnogi delovi grada dobili novo ruho u poslednjih nekoliko godina.

- Ponosni smo kao mali grad, imamo malo pozorište. Posle dugo godina imamo i novo porodilište, zdravu sredinu za rađanje novih života. Kovid era je bila izazovna, i tada smo osim znanja pokazali usaglašennost i požrtvovanost. Ima i daje izazova, ali za svaki rezultat je potrebna snaga i rad. A naša snaga su ljudi koji ovde u Lazarevcu žele da rade i napreduju - poručila je Knežević i pozvala građane da izađu drugog juna na izbore i podrže listu "Aleksandar Vučić- Lazarevac sutra". 
 

Ostavite komentar