Vesti > Politika

BIĆE JOŠ UBEDLJIVIJA POBEDA! Orlić o novim izborima u Beogradu!

On je dodao da su njihovi politički protivnici dokazani nasilnici zbog toga što su "divljali i u Narodnoj skupštini i u Gradskoj skupštini"

Izvor: K1info

Autor: Ognjen Nestorović

02/03/2024 > 15:12

podeli vest:

BIĆE JOŠ UBEDLJIVIJA POBEDA! Orlić o novim izborima u Beogradu!
Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ nr


Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić izjavio je danas da će SNS u novu kampanju za beogradske izbore ući ozbiljno i odgovorno, i da će ostvariti ubedljiviju pobedu nego 17. decembra.

Orlić je na konferenciji za medije, nakon sednice predsedništva SNS-a, rekao da će rezultat novih izbora za Beograd biti pobeda onih koji su pokazali ozbiljan i odgovoran odnos, koji žele samo najbolje i gradu i zemlji. 

"To će ljudi da cene, ne samo zbog toga što će to da bude sušta suprotnost kao što je uvek i bila nasilnicima sa druge strane", rekao je Orlić.

On je dodao da su njihovi politički protivnici dokazani nasilnici zbog toga što su "divljali i u Narodnoj skupštini i u Gradskoj skupštini". 

"U istoriji takve nasilnike nećete pronaći. Sami su to radili i svi su to videli. Kako su divljali i na koji način u skupštini, uništavali imovinu. Ko je divljao i iživljavao se, videli ste“, kaže Orlić.

Dodao je da se deo opozicije predomislio kada je vlast održala izbore onako kako su oni zahtevali.

"Opet pretnje, biće nasilja. Dakle, od svega onoga što ste slušali i gledali, godinama i mesecima unazad, ništa kod njih nije ni važno, ni bitno, ali nasilje im je konstanta. Jedna od retkih uz, recimo, i ono što im je na prvom mestu - da im je jedini faktor okupljanja njihova zajednička mržnja prema Aleksandru Vučiću", rekao je Orlić.

Prethodno je, na sednici predsedništva SNS-a, odlučeno da se ide na nove beogradske izbore.
 

Ostavite komentar