Vesti > Politika

NEMA KVORUMA: ODLOŽENA SEDNICA SKUPŠTINE GRADA BEOGRADA! Skandal - opozicija ušla u salu sa TRANSPARENTIMA

Konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda, kojom predsedava Toma Fila, odložena je za 1. mart.

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

19/02/2024 > 10:12

podeli vest:

NEMA KVORUMA: ODLOŽENA SEDNICA SKUPŠTINE GRADA BEOGRADA! Skandal - opozicija ušla u salu sa TRANSPARENTIMA
Foto: Shutterstock


Konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda koja je bila zakazana za danas, odložena je. Toma Fila je konstatovao da nema kvoruma, te da će nastavak sednice biti održan za desetak dana.

Sva 43 poslanika liste "Srbija protiv nasilja" ušla su danas u salu Skupštine grada, gde je trebalo da počne konstitutivna sednica. Oni su ušli sa istaknutim transparentima protiv navodnih izbornih manipulacija na Beogradskim izborima 17. decembra prošle godine.

Na transparentima je ispisano "Beograd vas neće", "Krađa neće proći" i "Pokrali ste izbore". Prisutni su nosioci te liste na Beogradskim izborima Dobrica Veselinović i Vladimir Jovanović, zatim tu su i Mila Popović i Mića Berić, Tanja Pašić, Miloš Pavlović i drugi. Ispred zgrade gradskog parlamenta, iz pomenute koalicije bili su prisutni i Radomir Lazović i Aleksandar Jovanović Ćuta.

U salu Skupštine grada ušli su i poslanici koalicije NADA, među kojima su i lideri te koalicije Miloš Jovanović, lider POKS-a Vojislav Mihajlović i Vladimir Štimac.

Ostavite komentar